Canım ablammm benimm çok teşekkür ederimEllerine emeğine sağlık canım muhteşem olmuşYarışmada bol şans diliyorum
Bize göre değil anlatılan göre yedikten sonra rontgen çekildiğinde miden de tuğla var gibi çıkıyormuş röntgenEllerine sağlık pericigimYarışmada bol şanslar Çok merak ediyorum bu çorbayı bu arada
Sağol kuzuuumEllerine sağlık pericigimYarışmada bol şanslar Çok merak ediyorum bu çorbayı bu arada
Valla busefer daha dehsetul vahşet çorbalar var be minik birde bakırlı sunumlar gelde efkarlanmaİnşallah mantı gibi sunmamistir dedim
Mantı dan daha dehşet olmuş
Ellerine emeğine sağlık :))
Ama senin yıldızlı sunum çok hoş olmuş çok güzel gözüküyor şu bakirlar olmasa mi rica etsekValla busefer daha dehsetul vahşet çorbalar var be minik birde bakırlı sunumlar gelde efkarlanmasağol canısııı
Inşallah canım,deneyeceğim, şart olduSağol kuzuuumdene bı valla olmazsa olmazımdır
Kiiiz ne manipüle ediyon benim corbayiBize göre değil anlatılan göre yedikten sonra rontgen çekildiğinde miden de tuğla var gibi çıkıyormuş röntgenhamuru lop yutuyorsun
Benim çorba daha iyi gelir sana sarımsak komam
Her yol mübah benceKiiiz ne manipüle ediyon benim corbayi
Teşekkür ederim yasoooom balimmmGuzel ellerine sağlık canıııııımm❤
Olmasın sendede vardı dimiAma senin yıldızlı sunum çok hoş olmuş çok güzel gözüküyor şu bakirlar olmasa mi rica etsek
Her yol mübah bencesen de gel benim kine laf et
Kalabalık eş dost yenir bizim buralarda buda meşhurÇorbayı biliyorum ama bu rivayeti ilk defa duyuyorum periimm
Ahh olsa da yeseemmçok merak etmekle beraber bir kere yemiş değilim çok güzel görünüyor periimm eline koluna sağlık
Bi kere de beni şaşırt be mübarek bi kere
Niye aceeep hamurdan dolayımı☺Görünüş şahane ellerinize sağlık.
Ama yemeye cesaret edebilir miyim bilmiyorum.
Evet tam kalabalık çorbasıKalabalık eş dost yenir bizim buralarda buda meşhurdene gör balim☺. Güzel gözlerinin güzel görüşü balkupuuuum Teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?