- 3 Kasım 2015
- 462
- 713
- 103
- Konu Sahibi Sevgili_Nil
-
Gözlük kabı sizin ise niye başkası içine birşey koysun. Eşini çok sevenler de yapıyor bu işi.Çok önceden beri bizim arabada torpidoda duruyor içinde gözlükte var ama eşim onu kullanmıyor başka gözlüğü var
Biraktigi seyi soylemiyorsa konu sahibinin esi adamin ne biraktigini biliyordur benceMantıklı olabilir. Peki bu adam neden oraya bıraktığı şeyi söylemek istemez ki? Bu adam evli karısı bulur yanlış anlar diye düşünmez mi? Ya da hanımefendinin eşi bu olay yaşandığında bak ne bıraktın yanlış bir şeyse eşim görür kavga ederiz yanlış anlar dememiş mi? Nasıl o belirsiz şeyi arabada bırakıp hayatına normal devam etmiş şu an onu sorguladım.
Evdeki mor, arabadaki mor, erkekler mor mu seviyor yoksa eşiniz mi mor seviyor4 tane vardı 3 tanesi mor renk birisi gri. Belki daha fazlaydı kullanıldı bilmiyorum ki. Evde de vardı daha öncesinden ara ara kullanıyoruz normalde d.kontrol hapı içiyorum bazen ara veriyorum o zaman kullanmak için çekmecede duruyor. Hatta üzerlerinde lot diye bi seri numarası oluyor. Evde 1 tane mor olandan kalmış bulduklarımla evdekini karşılaştırdım seri numarası tutmuyor farklı. Hani o tutsa kesin emin olacaktım ama oda farklı çıktı
Ben olsam güvenmezdim. Kendimden emin olsam yemin etmezdim. Gayet sakin olurdum. Haa evet yaa arkadaşımın şu gün olmuştu vs. vs. derdim. Şu söylediği şeylerde normal bir kocanın karısına şaka da olsa söyleyecek şeyler değil. Bence tepkini ölçmeye çalışmış.Ha ama nette sosyal medyada açık saçık kadınlara bakar hatta bazen p.rno izlediğini yakalarım o yüzden de kavgalarımız oldu tek ben izlemiyorum tüm erkekler bakıyor diyo. Birde dediğim gibi eşim çok istekli bende her zaman aynı istek olmuyor yorgun oluyorum modum olmuyor filan yılbaşı zamanıda bir hafta filan yakınlaşmadık o zamanda tavırlıydı bana bu sebepten. Biraz içti filan bende eşlik ediyordum o zaman napim başkasıyla sevişiyorum diye seni mi boşayacam sanki dedi güldü. Arada bu tarz takılırdı bana zengin olsam bi tane daha alırdım ama sen hep kalırdın seni bırakmam seviyorum diye.
Bariz paketin kalanı kullanılmış.4 tane vardı 3 tanesi mor renk birisi gri. Belki daha fazlaydı kullanıldı bilmiyorum ki. Evde de vardı daha öncesinden ara ara kullanıyoruz normalde d.kontrol hapı içiyorum bazen ara veriyorum o zaman kullanmak için çekmecede duruyor. Hatta üzerlerinde lot diye bi seri numarası oluyor. Evde 1 tane mor olandan kalmış bulduklarımla evdekini karşılaştırdım seri numarası tutmuyor farklı. Hani o tutsa kesin emin olacaktım ama oda farklı çıktı
O gün gerçekten arkadaşlarıyla çıktı çünkü yolda abimle karşılaşmış selamlaşmışlar araba da arkadaşları varmış daha sonra aradığımda da yanında arkadaşlarının sesi geliyordu ha ama o zaman mı kullanılacaktı ne yaptı ne etti sonrasında mı bişey yaptı bilmiyorum. O günden sonra bi daha arkadaşlarıyla çıkmadı zaten.başka şehirden arkadaşı yazın izne geliyor geldiğinde de görüşmek için eşimi arıyor o günde o yüzden çıktı. Normalde öyle arkadaşlarıyla çıkan gezen tozan biri değildir. Dediğiniz gibi kullanmamış dahi olsa bunu düşünmesi yeltenmesi bile mahvediyor beni. Zaten söylediğine inanmadım en başından beri. Ben ne yapacam onu düşünüyorum bi yanım bu şüpheyle devam edemezsin boşan gitsin diyor diğer yandan çocuğum var çokta duygusal bir çocuk babasına düşkün, çalışmıyorum bir güvencem yok nasıl olur ne yaparım diye düşünüyorumArkadaşlarıyla çıktığını söylediği zaman bence planı farklıydı o prezervatif o yüzden yedeklendi. Belki kullanma fırsatı olmadı ama kullanma fırsatı olmaması önemli değil, niyetine girmesi yeterli. Söylenilen yalan komedi seviyesinde, arkadaşı ödünç aldığı araçtaki gözlük kutusunun içine kendi prezervatifini koymaz.
Evet işte bende o araftayım ne yapacam bilmiyorum hiç bişey olmadan zaten devam edemem sürekli aklıma gelecek bırakıp gitsem nasıl olacak oğluma üzülüyorum. Arada çocuk olmasa belki daha kolaydı herşey bir anda siler geçerdim bu belirsizlik bile bitirmeme yeterdi.Yine iki kafamı dağıtayım diye girdim siteye dert sahibi oldum ya. İyi de gidiyormuş ilişkiniz, kaç senelik evlilik şak diye karşınıza çıkan şey. Bir de belirsiz bir durum ne çekip gitmek içe siner ne kalıp hiçbir şey yokmuş gibi davranmak. Gerçekten üzüldüm. Bilemiyorum ama kimsenin yarım saatlik tanıdığının arabasında gözlük kabını açıp içine koyacağını sanmıyorum ya açar torpidoyu atar içine ki oraya niye koysun küçücük şey koy cebine. Bir de çok ilk an yalanı, ilk akla gelecek şey yani birine verdim demek. Bu şüpheyle artık bu ilişki zaten ayrılmasanız da farklı olacak maalesef, çok geçmiş olsun.
Arkadaşı da değil, o akşam tanışmışlar, yersen...O arabayı arkadaşına veren olayı normallestirmis demektir,
O şekilde düzenli birileri olduğunu sanmıyorum çünkü öyle bi vakti yok 6 gün çalışıyor zaten birde belirttiğim gibi arabayı kullanmıyor iş yeri arabasını kullanıyor bizim arabanın anahtarıda evde durur hep. Yakın zamanda olduğunu sanmam acaba daha öncesinde tek seferlik olarak kullandı sonra da orda mı unuttu ben onun şüphesindeyimDemekki arabada her ihtimale karşı taşıyorsa kesin var birileri
Böyle şakayı kimse yapmaz adam çatır çutur aldatıyor.napim başkasıyla sevişiyorum diye seni mi boşayacam sanki dedi güldü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?