Arabadaki prezervatif

Senin kişisel kullandığın aracında bulunsa sen de bir kadın arkadaşıma vermiştim aracı falan filan desen ne derdi eşin? Ben hep empati yaparak yaklaşırım konulara. Aile terapistine gidince psikolog böyle soruyordu.
Ben olsam inanmazdım. Zaten ayağının altını öpmesi de bana normal gelmedi. Aşırı olan her şeyde bir problem vardır.

Valla bu adam bana hiç sağlam pabuç gibi gelmedi.konu sahibi sorun aldatılma ihtimaliymiş gibi konu açmış ama şu başkasıyla sevişiyorsam bile seni sevmediğim anlamına gelmez, belki ikinciye evlenirdim ama seni bırakmazdım, bir de üstüne bu muhabbetler.... aşırı sinir bozucu.hatta aldatılsam bunlar kadar cinlerim tepeme çıkmazdı.okurken bile kan beynime sıçradı.fırlayıp adamla kavga edesim geldi.

Arkadasi birakmis olsa gozluk kabinin icine mi saklar
Direkt torpidoya atar
Saklanilmis bir prezervatif
Bana pek inandirici gelmedi malesef
Hele yilbasinda ickiliyken baskasiyla sevisiyorum diye seni bosayacak degilim cumlesi asla saka olamaz benim icin
Boyle sakalara nasil izin veriyorsunuz anlamiyorum

arkadaşının tanıdığıymış onlarda o gün orda tanışmışlar beraber oturmuşlar falan.
Ve eşin, ilk defa görüştüğü birisine hovardalık etsin diye arabasını vermiş, o da dönüşte artan prezervatifleri eşinin gözlük kutusuna koymuş ve arabaya bir şey bıraktım mı demiş. Ben ikna oldum

Ben evli falan değilim.hatta bazı görüştüğüm erkeklerle öyle sevgili bağı falan kurmadan görüşürüm ama asla benim yanımda böyle şeyler söyleyemezler. Başka kadınlarla birlikte olduklarını, olmak istediklerini anlatamazlar.yani arada sadakat yükümlülüğü olmasa bile saygisızlık bence.kaldı ki eş olacak?

İnsan alkollüyken, sarhoş ayağına içini döker!
Valla bilemiyorum bi keresinde esime bi hizmetci tutalim yetisemiyorum eve dedigimde rus mu olsun demisti bu cumlesi icin 1 hafta burnundan getirmistim onun
Bu tür sakalara izin vermek karsimizdakinin sınırlarını genisletir cunku

Hanımefendinin anlattığına göre eşini seven ama dışarıdaki kadınlara da aynı şekilde ilgi duyan bir erkek bence. Allah vermesin zengin olmasın da kumayla birlikte yaşamak zorunda kalırsınız

Valla bilemiyorum bi keresinde esime bi hizmetci tutalim yetisemiyorum eve dedigimde rus mu olsun demisti bu cumlesi icin 1 hafta burnundan getirmistim onun
Bu tür sakalara izin vermek karsimizdakinin sınırlarını genisletir cunku
Ah şu erkekler ah hiç şaşırtmıyor bir ara benimki de böyle bir şaka yapmıştı bende çok sinirlenmiştim nedir bu rus aşkı bunlarda yarabbiiii

Acaba o arkadaşımın dediği kişiyle bir şekilde iletişime geçme şansnız var mı doğruluğunu test etmek için? Belki özel numaradan belki fake hesaptan ya da eşinize söyleyin beni yüzleştir diye
Kocası arkadaşına haber ucurmustur. Erkeklerin o konularda ölüm yeminini düşününce; arkadaşı kendisi yapmasa bile ben yaptim der, hele şu durumda kesin der.

Kocası arkadaşına haber ucurmustur. Erkeklerin o konularda ölüm yeminini düşününce; arkadaşı kendisi yapmasa bile ben yaptim der, hele şu durumda kesin der.
Evet bu da geldi aklıma hemen anında onunla iletişime geçmeden yanında aratmak tek çareydi ama iş işten geçmiş tabiki

Esiniz yanindayken o arabaya birsey birakan arkadasa mesaj atip "birader sen yazin arabayi yarim saatligine almistin ya sonra arabaya birsey biraktim demistin neydi o bulamadim ben, arabayi satiyorum da icindeki esyalari topluyorum nereye biraktin ne biraktin soyle de sattigim kisi bulmasin" tarzinda birsey yazilsaydi acaba bi sonuca ulasilabilir miydi diye dusunmeden edemedim

Mantıklı olabilir. Peki bu adam neden oraya bıraktığı şeyi söylemek istemez ki? Bu adam evli karısı bulur yanlış anlar diye düşünmez mi? Ya da hanımefendinin eşi bu olay yaşandığında bak ne bıraktın yanlış bir şeyse eşim görür kavga ederiz yanlış anlar dememiş mi? Nasıl o belirsiz şeyi arabada bırakıp hayatına normal devam etmiş şu an onu sorguladım.

Yok onun için normal yanağımdan filan öpmek gibi bişey o sapıkça duygu besleyerek yaptığı bişey değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…