• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arabadaki prezervatif

Mantıklı olabilir. Peki bu adam neden oraya bıraktığı şeyi söylemek istemez ki? Bu adam evli karısı bulur yanlış anlar diye düşünmez mi? Ya da hanımefendinin eşi bu olay yaşandığında bak ne bıraktın yanlış bir şeyse eşim görür kavga ederiz yanlış anlar dememiş mi? Nasıl o belirsiz şeyi arabada bırakıp hayatına normal devam etmiş şu an onu sorguladım.
Biraktigi seyi soylemiyorsa konu sahibinin esi adamin ne biraktigini biliyordur bence
Dusunsene arabani aldim birsey biraktim diyorum ne oldugunu soylemiyorum icki mi biraktim para mi biraktim ne birakmis olabilirim
Sey gibi olmus yani; senin arabada sigara iciyorum ben sen biliyorsun arabana birsey biraktim desem ne anlarsin? Sigara biraktigimi anlarsin acikcasi
Arabayi verme sebebi bile bellidir yani
Malesef olumlu bir durum yok ortada

4 tane vardı 3 tanesi mor renk birisi gri. Belki daha fazlaydı kullanıldı bilmiyorum ki. Evde de vardı daha öncesinden ara ara kullanıyoruz normalde d.kontrol hapı içiyorum bazen ara veriyorum o zaman kullanmak için çekmecede duruyor. Hatta üzerlerinde lot diye bi seri numarası oluyor. Evde 1 tane mor olandan kalmış bulduklarımla evdekini karşılaştırdım seri numarası tutmuyor farklı. Hani o tutsa kesin emin olacaktım ama oda farklı çıktı
Evdeki mor, arabadaki mor, erkekler mor mu seviyor yoksa eşiniz mi mor seviyor 🤷

Ha ama nette sosyal medyada açık saçık kadınlara bakar hatta bazen p.rno izlediğini yakalarım o yüzden de kavgalarımız oldu tek ben izlemiyorum tüm erkekler bakıyor diyo. Birde dediğim gibi eşim çok istekli bende her zaman aynı istek olmuyor yorgun oluyorum modum olmuyor filan yılbaşı zamanıda bir hafta filan yakınlaşmadık o zamanda tavırlıydı bana bu sebepten. Biraz içti filan bende eşlik ediyordum o zaman napim başkasıyla sevişiyorum diye seni mi boşayacam sanki dedi güldü. Arada bu tarz takılırdı bana zengin olsam bi tane daha alırdım ama sen hep kalırdın seni bırakmam seviyorum diye.
Ben olsam güvenmezdim. Kendimden emin olsam yemin etmezdim. Gayet sakin olurdum. Haa evet yaa arkadaşımın şu gün olmuştu vs. vs. derdim. Şu söylediği şeylerde normal bir kocanın karısına şaka da olsa söyleyecek şeyler değil. Bence tepkini ölçmeye çalışmış.

Eşinizin "şakayla" karışık söylediği şeylerde normal değil ki. Ne demek param olsa ikinciyi alırım, alkol etkisiyle başkasıyla sevişiyorum diye seni mi boşayacağım lafları. Arkadaşı arabaya prezervatif bıraksa da gözlük kabına mı koyar? Bana hiç inandırıcı gelmedi malesef.

Siz poşeti karıştırırken bulmamaniz için dua etmistir içinden ama bulacağınız varmış. Eşiniz sağlam pabuç degil. Bir kere ağzına doladigi şeyler çok iğrenç. İtligine araba alan arkadaşlari var. Hiç mi rahatsız olmadınız bu şekilde arabanızın kullanılmasına?
Eşiniz yalan söylüyor. Şimdi arkadaşını da ağız birliği için uyarmıştır. Umarım gerçeği öğrenirsiniz.

Üzgünüm ama eşiniz yalan söylüyor, sarhoşken söylediği şeyler için bile sağlam bir kavga çıkartırdım orası ayrı mesele. Şu anlattıklarınıza dayanarak çapkın ve güvenilmez bir adam izlenimi veriyor malesef. Hadi diyelim o yapmadı, sen nasıl aile arabanı evli barklı adamlara o amaçla verirsin ve bunu normal karşılarsın. Bu bile mide bulandırıcı bir detay.

4 tane vardı 3 tanesi mor renk birisi gri. Belki daha fazlaydı kullanıldı bilmiyorum ki. Evde de vardı daha öncesinden ara ara kullanıyoruz normalde d.kontrol hapı içiyorum bazen ara veriyorum o zaman kullanmak için çekmecede duruyor. Hatta üzerlerinde lot diye bi seri numarası oluyor. Evde 1 tane mor olandan kalmış bulduklarımla evdekini karşılaştırdım seri numarası tutmuyor farklı. Hani o tutsa kesin emin olacaktım ama oda farklı çıktı
Bariz paketin kalanı kullanılmış.

Zaten normal zihniyette bir adam karısının, çocuğunun bindigi arabayı evli barklı arkadaşına başkasıyla rahat rahat sevişsin diye vermez. O arabayı arkadaşına veren olayı normallestirmis demektir, aralarında muhabbeti döner. Kendi de aynısını yapabilir sonrasında gayet.

Arkadaşlarıyla çıktığını söylediği zaman bence planı farklıydı o prezervatif o yüzden yedeklendi. Belki kullanma fırsatı olmadı ama kullanma fırsatı olmaması önemli değil, niyetine girmesi yeterli. Söylenilen yalan komedi seviyesinde, arkadaşı ödünç aldığı araçtaki gözlük kutusunun içine kendi prezervatifini koymaz.

Yine iki kafamı dağıtayım diye girdim siteye dert sahibi oldum ya. İyi de gidiyormuş ilişkiniz, kaç senelik evlilik şak diye karşınıza çıkan şey. Bir de belirsiz bir durum ne çekip gitmek içe siner ne kalıp hiçbir şey yokmuş gibi davranmak. Gerçekten üzüldüm. Bilemiyorum ama kimsenin yarım saatlik tanıdığının arabasında gözlük kabını açıp içine koyacağını sanmıyorum ya açar torpidoyu atar içine ki oraya niye koysun küçücük şey koy cebine. Bir de çok ilk an yalanı, ilk akla gelecek şey yani birine verdim demek. Bu şüpheyle artık bu ilişki zaten ayrılmasanız da farklı olacak maalesef, çok geçmiş olsun.

Arkadaşlarıyla çıktığını söylediği zaman bence planı farklıydı o prezervatif o yüzden yedeklendi. Belki kullanma fırsatı olmadı ama kullanma fırsatı olmaması önemli değil, niyetine girmesi yeterli. Söylenilen yalan komedi seviyesinde, arkadaşı ödünç aldığı araçtaki gözlük kutusunun içine kendi prezervatifini koymaz.
O gün gerçekten arkadaşlarıyla çıktı çünkü yolda abimle karşılaşmış selamlaşmışlar araba da arkadaşları varmış daha sonra aradığımda da yanında arkadaşlarının sesi geliyordu ha ama o zaman mı kullanılacaktı ne yaptı ne etti sonrasında mı bişey yaptı bilmiyorum. O günden sonra bi daha arkadaşlarıyla çıkmadı zaten.başka şehirden arkadaşı yazın izne geliyor geldiğinde de görüşmek için eşimi arıyor o günde o yüzden çıktı. Normalde öyle arkadaşlarıyla çıkan gezen tozan biri değildir. Dediğiniz gibi kullanmamış dahi olsa bunu düşünmesi yeltenmesi bile mahvediyor beni. Zaten söylediğine inanmadım en başından beri. Ben ne yapacam onu düşünüyorum bi yanım bu şüpheyle devam edemezsin boşan gitsin diyor diğer yandan çocuğum var çokta duygusal bir çocuk babasına düşkün, çalışmıyorum bir güvencem yok nasıl olur ne yaparım diye düşünüyorum

Yine iki kafamı dağıtayım diye girdim siteye dert sahibi oldum ya. İyi de gidiyormuş ilişkiniz, kaç senelik evlilik şak diye karşınıza çıkan şey. Bir de belirsiz bir durum ne çekip gitmek içe siner ne kalıp hiçbir şey yokmuş gibi davranmak. Gerçekten üzüldüm. Bilemiyorum ama kimsenin yarım saatlik tanıdığının arabasında gözlük kabını açıp içine koyacağını sanmıyorum ya açar torpidoyu atar içine ki oraya niye koysun küçücük şey koy cebine. Bir de çok ilk an yalanı, ilk akla gelecek şey yani birine verdim demek. Bu şüpheyle artık bu ilişki zaten ayrılmasanız da farklı olacak maalesef, çok geçmiş olsun.
Evet işte bende o araftayım ne yapacam bilmiyorum hiç bişey olmadan zaten devam edemem sürekli aklıma gelecek bırakıp gitsem nasıl olacak oğluma üzülüyorum. Arada çocuk olmasa belki daha kolaydı herşey bir anda siler geçerdim bu belirsizlik bile bitirmeme yeterdi.

Demekki arabada her ihtimale karşı taşıyorsa kesin var birileri
O şekilde düzenli birileri olduğunu sanmıyorum çünkü öyle bi vakti yok 6 gün çalışıyor zaten birde belirttiğim gibi arabayı kullanmıyor iş yeri arabasını kullanıyor bizim arabanın anahtarıda evde durur hep. Yakın zamanda olduğunu sanmam acaba daha öncesinde tek seferlik olarak kullandı sonra da orda mı unuttu ben onun şüphesindeyim

Ne arabaymış, mobil fuhuş imkanı sunuyor. Eşiniz para mı kazanıyor komisyon mu alıyor nedir? Biri de çıkıp ben yaptım desin artık. Kuzeni, en yakın arkadaşı, kankası, patronu abisi, kardeşi... hepsi sizin eşiniz gibi "saf" adamları mı bulup kullanıyorlar? Evli çocuklu adam arkadaşı karısını aldatsın diye araba veriyor, rezil pislikler. Kusura bakmayın ama o mide bulandı bir kere. O arkadaşını hemen o an karısının yanında arayacaktınız. Erkekler bu konuda tanısın tanımasın sokaktan geçen adamı bile koruma kollama içgüdüsündeler. Çocuğunun öleceğini bilse bile kitaba el basıp yemin eder. Senaryoyu çoktan hazırlayıp ağız birliği etmişlerdir bile.

Ya susar yutar oturursunuz ya da çocuğunuzu bu pislik ortamdan uzak büyütürsünüz. Yakalamadığınız neleri var acaba? Şüphe, ihanet, küçük düşürülme, enayi yerine konma, sadakatsizlik... ne ararsan var. Yazık değil mi size, bu pis herif için gençliğinizi ömrünüzü harcayacaksınız. Üstelik delil bulduktan sonra 6 ay içinde dava açmazsanız geçersiz sayılıyor.

Arkadaşı çapkınlık için alsa işini halleder ve gider en fazla kullanılmış prezervatif bulunur, açılmamış yedek fazladan kalırsa da bi üyenin de dediği gibi torpidoya atar, hele de alkollü kafayla gözlük kabına saklamaz. Bana göre delil kesin aldattı demeye yeterli değil ama en azından ne olur ne olmaz (!) diye alıp arabaya saklamış gibi geldi.

Back