Araba sorunu...

Şuan bir araba yok ya elinin altında o kötü alışmak heycan yapmamak için pratige ihtiyacı oluyor insanın. Gerçi ehliyetim yok ama ehliyet için ugraşan herkezden gördügüm bu. Yeterince alıştırma yapmadıklarında sınavda heycanlanıyorlar. Belki o ek 5 dersin buna faydası olur. Daha çok pratik yapmış olursun.

Bende de herşey çok iyi araba kullanma konusunda ama tek başıma çıkmak tedirgin ediyor İstanbul Kocaeli , İstanbul İzmit yaptım ona rağmen tek başına trafiğe çıkmak benim kabusum oldu sadece 2 defa yakın yere çıktım araba tüm gün otoparkta sadece hafta sonları eşim yanımda iken kullanıyorum 7 aydır öğrenmeye çalışıyorum oda zaten ilk başta kışa denk geldi kar vs derken ortalam 3 haftada bir kullanarak bu hale geldim park trafik tecrübem vs kullanırken korkmuyorum ama uzun aradan sonra koltuğa ilk oturunca inceden bir stres geliyor acaba ne zaman artık ben araba kullanıyorum diyeceğim eşime göre ondan bile daha iyiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…