Bu bir dert degerli editör konumu banlamayin lütfen!!!en az dogalgaz faturasi 1300 tela konusu kadar dert bu da.herkesin kv siyle yolusmasi gerekmiyor dertlenmesi icin
Hanimlar,biz tasinacagiz vs para biriktiriyoruz.ben ufaktan arac almak icin para biriktiriyorum.masraflari vs cikinca bize kalan para 7 bin civari oluyor.arac almak istiyorum.arac kredilerine baktim pesinatim yetmiyor genelde.senetle almayi dusundum fazla faiz koyuyirlar.50 kadar birikmisim var.ben biriktirdikce fiyat yukseliyor zaten biriktirerek almak imkansiZ.
Bana onerebileceginiz bir yol var mi?nasil alabiliriz?ozelden de yazabilirsiniz bu bazi sistemler var ya onlarla alan varsa guvenemedim cunku.
Kredi ceksem 4 bin lira falan odemek istemiyorum o kadar para.50 ile borsaya girsem 5 6 aya katlar mi
borsadan anlauan varsa ozelden de yazabilir.
Arac sart malesef bir ameliyat gecirdi esim de peknyuruyemiyor hastaneye vs gitmek gerekecek ilerleyen donemde.
Araba nasil alinabilir?otomatik ler cok pahali bi de ben duz vites kullanamiyorum.fakirligin gozü ciksin ya...2018 da 50 bine a1 almistim ben.satmak zorunda kalmasaydik keske