Yani görmeye gidecektim ama km beni düşündürdü.Km yüksek canım.
Honda iyidir hoştur da km maalesef sorun.
Kaput neden boyalı?
Km yüksek bence. Çok problem cıkarır gibime geliyor. Yerinde olsam daha az km bir araç bakardım. Dün servisteydim,aracımı almaya gittim servis danışmanı ile sohbet ediyorduk,bana araçlar 10 senelik üretiliyor minvalinde birşey söyledi,sonrasında problem cıkarmaya baslıyormuş. Masrafı artıyormuş,önemli major parçalar sorun çıkarıyormuş vs.choccywhoccydoodah Honda Civic comfort 1.4 2014 model araç için ne dersiniz? Manuel araç, kaput ve iki kapıda lokal boya var. Sıkıntı km yüksek 207 binde. 630 bin fiyatı var.
Honda Civic normalde çok pahalı oluyor. Fiyatı uygun gibime geldi. Ama işte km yüksek.Km yüksek bence. Çok problem cıkarır gibime geliyor. Yerinde olsam daha az km bir araç bakardım. Dün servisteydim,aracımı almaya gittim servis danışmanı ile sohbet ediyorduk,bana araçlar 10 senelik üretiliyor minvalinde birşey söyledi,sonrasında problem cıkarmaya baslıyormuş. Masrafı artıyormuş,önemli major parçalar sorun çıkarıyormuş vs.
Evet epey yorgun bir araç,çok fazla km'siHonda Civic normalde çok pahalı oluyor. Fiyatı uygun gibime geldi. Ama işte km yüksek.
2010 otomatik Honda civic 1.4 184 binde 580 bin o nasıl sizce?Evet epey yorgun bir araç,çok fazla km'si