• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

araba mantıklı mı?

İkinci el temiz dusuk kilometreli araçlar var.Kazali mi değil mi anlıyor sanayideki ustalar. Ama eşim İstanbul dan araba alınmaz der hep. Güvenmiyor oraya.

merhaba hanımlar direkt konuya geçeceğim. 9600 gelirimiz var bunun 3.500ü kira geliri ve eşimin extra işinden dolayı. ayda 5000 de sabit kredi giderimiz var. ayda ortalama 2000 civari da kredi kartı giderimiz oluyor. eşim araba almak istiyor. 3 yaşinda çocugumuz var ve arabasızlık istanbul gibi yerde zor oluyor.. istediği araba 53.000. bunun için kenarda 10.000 kadar birikmiş ve benim 2 bileziğimi istiyor. ( sonra tekrara bilezik alacakmış duy da inanma) geri kalan parayı da ayda 2000 lira olarak taksitle ödeyecekmişiz..
sizce bu duruma göre biz bu işin altınfan kalkanilir miyiz? ben ona ev kredisi bitsin sonra araba alırız diyordum. milletten arabanistemekten bıktım diyip duruyor ama ben de kiracımız çıkarsa extra iş elimizden giderse nasıl öderiz diye korkuyorum :KK43:( sizce napmalıyıZ?
Bankadan faizi yüksek kredi değilde bayinin anlaşmalı kurumundan direk bayiden kredi kullanırsanız mantıklı

merhaba hanımlar direkt konuya geçeceğim. 9600 gelirimiz var bunun 3.500ü kira geliri ve eşimin extra işinden dolayı. ayda 5000 de sabit kredi giderimiz var. ayda ortalama 2000 civari da kredi kartı giderimiz oluyor. eşim araba almak istiyor. 3 yaşinda çocugumuz var ve arabasızlık istanbul gibi yerde zor oluyor.. istediği araba 53.000. bunun için kenarda 10.000 kadar birikmiş ve benim 2 bileziğimi istiyor. ( sonra tekrara bilezik alacakmış duy da inanma) geri kalan parayı da ayda 2000 lira olarak taksitle ödeyecekmişiz..
sizce bu duruma göre biz bu işin altınfan kalkanilir miyiz? ben ona ev kredisi bitsin sonra araba alırız diyordum. milletten arabanistemekten bıktım diyip duruyor ama ben de kiracımız çıkarsa extra iş elimizden giderse nasıl öderiz diye korkuyorum :KK43:( sizce napmalıyıZ?
Maşallah Allâh helalinden versin gelir iyi ama kredi gideri 5000ken işiniz zor

53000 bi araba için çok değil de giderleriniz için belki fazla olabilir ama bence arabasız olmaz sizin bir de çocugunuz varmıs daha zor olur .. Ama daha uygun bir araba için ikna edebilirsiniz belki

ben eşinizi kesinlikle haklı buluyorum. sonuna kadar haklı adam. arabasızlık zor özellikle başkasından istenecek şey değil.

Erkekler çok Detaylı düşünemezler, akılları genelde biraz havada oluyor. Çocuk ruhlular...

Onlara yön göstermek bizlere düşüyor.

Daha uygun bi araba almaya yanaşmaz mı? Önğmüz kış benekle yollar zulüm olur. Hakkınızda hayırlısı

Ben kuru temizleme açmıştım. Araba alacak kadar sermayem olmadığı için uygun veren yerler araştırdım. Bankalar ile sorunlarım vardı o yüzden kredi çekemedim ama alternatiflere yöneldim. Ayda 1.000 taksitle ticari amaçlı bir araba aldım. Belki sizlere'de faydası olabilir aldığım yerde resmi ve tüm galericilerin vergi levhaları oluyor. Faturamı aldım aracımı aldım en son 2 ay önce taksitlerim bitti. Araba kiralasak aynı parayı ödüyoruz bence tavsiyem herkes için araba şart. Benim gibi Kredi çekme konusunda sorun yaşayanlar buradan araba inceleyebilirler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ilk basta gelirinizi okuyumca ne guzel dedim ama belliki giderlerinizde cok fazla. Benim esimde luks duskunu 20 milyarlik araba alsaydi hic borcumuz olmayacakti gitti 45 milyarlik araba aldi.krediler araba kredisi su bu derken hep borc oduyoruz. 60 tamede altin verdim ama bilezilerime asla dokundurtmadim.vermeyecegim kendi odesin.bizi borca sokan kendisi.neden 53 binlik araba yani 30 bine alsin.

Ilk basta gelirinizi okuyumca ne guzel dedim ama belliki giderlerinizde cok fazla. Benim esimde luks duskunu 20 milyarlik araba alsaydi hic borcumuz olmayacakti gitti 45 milyarlik araba aldi.krediler araba kredisi su bu derken hep borc oduyoruz. 60 tamede altin verdim ama bilezilerime asla dokundurtmadim.vermeyecegim kendi odesin.bizi borca sokan kendisi.neden 53 binlik araba yani 30 bine alsin.

Back