- 14 Eylül 2014
- 1.730
- 3.302
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çünkü esnaf ve çok yakın arkadaşı kuyumcu hemen yanında :)siz niye bileziği ondan istediniz orasını anlamadım.
parasınıda kendiniz veriyorsunuz gidin alın niye yani
Evet bu akşam konuştuk esnafım ben (satış müdürü kurumsal bi firmada her şeyin gerçekten net fiyatını söylerler öyle pazarlık vs yapmazlar) ben tam fiyatını söylerim sen bana eksik at eğer ben neden niçin dersem o zaman kız küs dediYa bence o 200 TL nin lafıni etmek değil.Ben sayisalciyim.Bana eşim böyle bişey söylese ben de tam fiyatını söylerim mesela.Sayilarla aram hep böyle.Ama 3 un 5 in hesabini yaprağımdan değil.
Ben sizin yerinizde olsam konuşurum eşimle.Eminim farkında bile değildir.
Atmana gerek yok hayatım bu da benim hediyem olsun diyemedin mi diye sorsanız ya.Evet bu akşam konuştuk esnafım ben (satış müdürü kurumsal bi firmada her şeyin gerçekten net fiyatını söylerler öyle pazarlık vs yapmazlar) ben tam fiyatını söylerim sen bana eksik at eğer ben neden niçin dersem o zaman kız küs dedi
Daha önce söylemiştim ama yine yaptın dedim
Bana ne zaman sorsan tam fiyatını atarım sen bana bakma,eksik at ben lafını edersem o zaman kırıl dedi