Eviniz var mı peki? Yani şuan oturduğunuz ev kira mı.merhaba hanımlar direkt konuya geçeceğim. 9600 gelirimiz var bunun 3.500ü kira geliri ve eşimin extra işinden dolayı. ayda 5000 de sabit kredi giderimiz var. ayda ortalama 2000 civari da kredi kartı giderimiz oluyor. eşim araba almak istiyor. 3 yaşinda çocugumuz var ve arabasızlık istanbul gibi yerde zor oluyor.. istediği araba 53.000. bunun için kenarda 10.000 kadar birikmiş ve benim 2 bileziğimi istiyor. ( sonra tekrara bilezik alacakmış duy da inanma) geri kalan parayı da ayda 2000 lira olarak taksitle ödeyecekmişiz..
sizce bu duruma göre biz bu işin altınfan kalkanilir miyiz? ben ona ev kredisi bitsin sonra araba alırız diyordum. milletten arabanistemekten bıktım diyip duruyor ama ben de kiracımız çıkarsa extra iş elimizden giderse nasıl öderiz diye korkuyorum( sizce napmalıyıZ?
çocukvarsa araba gerekli ama ben yine de arabaya verilen paraya vemasraflarına acıyorum, ikinci el almak en iyisimerhaba hanımlar direkt konuya geçeceğim. 9600 gelirimiz var bunun 3.500ü kira geliri ve eşimin extra işinden dolayı. ayda 5000 de sabit kredi giderimiz var. ayda ortalama 2000 civari da kredi kartı giderimiz oluyor. eşim araba almak istiyor. 3 yaşinda çocugumuz var ve arabasızlık istanbul gibi yerde zor oluyor.. istediği araba 53.000. bunun için kenarda 10.000 kadar birikmiş ve benim 2 bileziğimi istiyor. ( sonra tekrara bilezik alacakmış duy da inanma) geri kalan parayı da ayda 2000 lira olarak taksitle ödeyecekmişiz..
sizce bu duruma göre biz bu işin altınfan kalkanilir miyiz? ben ona ev kredisi bitsin sonra araba alırız diyordum. milletten arabanistemekten bıktım diyip duruyor ama ben de kiracımız çıkarsa extra iş elimizden giderse nasıl öderiz diye korkuyorum( sizce napmalıyıZ?
hayır bizim değil ama lojman kirasi çok fazla değil zaten giderlere onun kirasını da dahil ettimEviniz var mı peki? Yani şuan oturduğunuz ev kira mı.
heh işte ben de aynen öyleyim ama eşim olacak adama anlatamıyorum. yok 2. el almazmış hasarlı olurmuş da mış mış.. ben 20-30binlik işimizi görecek bir şey istiyorum beyfendi lux peşinde 53.000 çok para değil miçocukvarsa araba gerekli ama ben yine de arabaya verilen paraya vemasraflarına acıyorum, ikinci el almak en iyisi
ben de öyle düşünüyorum, vergisi sigortası zten yeterince masraflı bişi arabaheh işte ben de aynen öyleyim ama eşim olacak adama anlatamıyorum. yok 2. el almazmış hasarlı olurmuş da mış mış.. ben 20-30binlik işimizi görecek bir şey istiyorum beyfendi lux peşinde 53.000 çok para değil mi
2.000 kredi kartı giderimiz market ve tatil harcamaları oluyor zaten. nakitte benim yol param ve pazar harcamalarımızı yapıyoruz5000+2000 toplam 7000 lira gideriniz var zaten. Geri kalan 2600 lira ile geçiniyorsunuz. Bunun 2000 lirasını da araba kredisine verirseniz 600 lira ile nasıl geçineceksiniz? Üstelik araba masrafları da cabası...
Şu an harcamanız sabit gelirinizin üzerinde zaten. Bu her zaman risktir. Bir de araba işin içine girerse en ufak bir terslikte borç batağında bulursunuz kendinizi.
ortalama ne kadar tutar masrafı bi arabanın aylıkben de öyle düşünüyorum, vergisi sigortası zten yeterince masraflı bişi araba
ay olarak değil de yıllık 700-800 vergiortalama ne kadar tutar masrafı bi arabanın aylık
extra yakıt da varay olarak değil de yıllık 700-800 vergi
800 zorunlu trafiksigortası
1000 kaskı
2600yılıık
aylık150 lira gibi bir raakam
beni evlatlık alır mısnız?merhaba hanımlar direkt konuya geçeceğim. 9600 gelirimiz var bunun 3.500ü kira geliri ve eşimin extra işinden dolayı. ayda 5000 de sabit kredi giderimiz var. ayda ortalama 2000 civari da kredi kartı giderimiz oluyor. eşim araba almak istiyor. 3 yaşinda çocugumuz var ve arabasızlık istanbul gibi yerde zor oluyor.. istediği araba 53.000. bunun için kenarda 10.000 kadar birikmiş ve benim 2 bileziğimi istiyor. ( sonra tekrara bilezik alacakmış duy da inanma) geri kalan parayı da ayda 2000 lira olarak taksitle ödeyecekmişiz..
krediyi bitirip almak dha mantıklımerhaba hanımlar direkt konuya geçeceğim. 9600 gelirimiz var bunun 3.500ü kira geliri ve eşimin extra işinden dolayı. ayda 5000 de sabit kredi giderimiz var. ayda ortalama 2000 civari da kredi kartı giderimiz oluyor. eşim araba almak istiyor. 3 yaşinda çocugumuz var ve arabasızlık istanbul gibi yerde zor oluyor.. istediği araba 53.000. bunun için kenarda 10.000 kadar birikmiş ve benim 2 bileziğimi istiyor. ( sonra tekrara bilezik alacakmış duy da inanma) geri kalan parayı da ayda 2000 lira olarak taksitle ödeyecekmişiz..
2.000 kredi kartı giderimiz market ve tatil harcamaları oluyor zaten. nakitte benim yol param ve pazar harcamalarımızı yapıyoruz
5000 bin kredi borcu,2000 bin kredi kartı 7 bin eder.2 de arabayı ekle 9 bin eder sizin elinizde hiç para kalmayacak.Bütün yiyecek içecek falan kredi kartına çekiliyor galiba.Ama böylede olsa bunun hastalığı var,bir yakının düğünü olsa yada ev ziyaretine gitsen bunun altını hediyesi var.Araba taksidine girerseniz gideriniz daha çok olacak.hayır bizim değil ama lojman kirasi çok fazla değil zaten giderlere onun kirasını da dahil ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?