- 10 Ocak 2009
- 4.210
- 7.582
- 358
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İdolümsün11 yıldır arabam var 18 yaşında aldım ehliyeti.
inanmayabilirsiniz ama kamyonla bile trafiğe çıktım. çünkü tutku benim için araba kullanmak
gözlük kullanmasaydım ralli pilotu olmak isterdim. hep içimde kaldı.
abime ben öğrettim araba kullanmayı.
başıma türlü türlü şeyler geldi garip garip kazalara da karıştım
lastiğim de patladı. soğukkanlı olduğun sürece hiçbir şey olmaz.
ve ilk kuralı hiç unutma. yollar bizim değil...
Bak ben de aynı durumdaydım birkaç seneye kadar. Ama inan korkulacak bir şey yok yahu kimler kimler kullanıyor... Hadi onu geçtim sen neden kullanamayacakmışsın kuzum. Cesaret biraz hadi :)Selam kızlar bu yaz depresyondan çıkmak için bir şeyler yapmaya, adım atmaya karar verdim . Biraz başarıya çok ihtiyacım var .
Fakat korkuyorum . Ehliyet alamamaktan alırsam da İstanbul içinde araba kullanamamaktan korkuyorum . Ya kaza yaparsam ya bir şey olursa ya yolda lastiğim patlarsa gibi düşünceler geliyor aklıma . Cesaretim ve isteğim kırılıyor .
Araba kullanan hanımlar beni biraz cesaretlendirin nolur .
İnsan kullandikca hoşuna gidiyor bence başlayın ufak ufakbenim ehliyetim var ona rağmen araba sürmekten korkuyorum
İstanbulda çok korkuyorum memlekte yada yazlığa gidince arkadaşlarımızın arabalarını kullanıyorum ama İstanbulda yürürken bile trafikte içim bayılıyorİnsan kullandikca hoşuna gidiyor bence başlayın ufak ufak
Orası öyle zormuş :/İstanbulda çok korkuyorum memlekte yada yazlığa gidince arkadaşlarımızın arabalarını kullanıyorum ama İstanbulda yürürken bile trafikte içim bayılıyor
Birde herkes çok asabi herkes birbirini geçme peşinde ben ise kurallara uyan sakin sürücü :)Orası öyle zormuş :/
Araba kullanmanin ya da iyi kullanabilmenin ilkokul ,lise,ünuversite vs ile hiic alakasi yok.Cok tanıdığım cikti öyle,adam okkali üniversite mezunu kullanmiyor( kullanamiyor) Karisi kullaniyor.Hem de hayat boyu.Arabayi herkes kullanabilir önemli olan gercekten istemek. Kimisi 2 günde cikar trafige,kimisi alistirma yapa yapa 3 ayda .Herkesin beceri yetisi farkli.Hele simdiki otomatik viteslerle ooo.Biz kocaman vitesli,manuel,sert,(renault toros ile ogrenmistim ben bilen bilir aksamı kaba arabadir) en zor arabalarla ögrendik,çıktık. Arkaya kacirma ,kavrama yok otomatiklerde mesela.Bence istemeyle dogru ograntili yapabilme de.önce ehliyetini al sen bulunsun sonra arabayla trafiğe çıkcağın zaman düşünürsün bu işleri.
ben en zor stajımı alırken ehliyet aldım 1 dakika düşünecek vaktim yoktu koştur koştur gelir kursa gece kullanırdım bir de. gözünde büyütme çok düşünme.
o kadar ilkokul mezunu kullanıyor sen neden kullanamayasın
Bende aynı torosla öğrendimAraba kullanmanin ya da iyi kullanabilmenin ilkokul ,lise,ünuversite vs ile hiic alakasi yok.Cok tanıdığım cikti öyle,adam okkali üniversite mezunu kullanmiyor( kullanamiyor) Karisi kullaniyor.Hem de hayat boyu.Arabayi herkes kullanabilir önemli olan gercekten istemek. Kimisi 2 günde cikar trafige,kimisi alistirma yapa yapa 3 ayda .Herkesin beceri yetisi farkli.Hele simdiki otomatik viteslerle ooo.Biz kocaman vitesli,manuel,sert,(renault toros ile ogrenmistim ben bilen bilir aksamı kaba arabadir) en zor arabalarla ögrendik,çıktık. Arkaya kacirma ,kavrama yok otomatiklerde mesela.Bence istemeyle dogru ograntili yapabilme de.
Bir şey sorucam ehliyet kursunda arabayi carpsak bir sey olur muEhliyet almaktan korkmanıza gerek yok. Direksiyon hocanız herşeyi gösteriyor zaten. L park, paralel park, anı fren, geri gitme, akan trafikte kullanma, yokuş kalkış bunları yapıyorsunuz.