Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yokuş aşağı yokuş yukarı gitsek tepetaklak olucaz diye bas bas bağıran bir ablam vardi. Asla araba kullanamam diyordu. Sonra nasil bir cesaret geldiyse kullanmaya başladı. Hemde istanbulda :) korkulacak birşey yokmuş diyip duruyor şimdi deSelam kızlar bu yaz depresyondan çıkmak için bir şeyler yapmaya, adım atmaya karar verdim . Biraz başarıya çok ihtiyacım var .
Fakat korkuyorum . Ehliyet alamamaktan alırsam da İstanbul içinde araba kullanamamaktan korkuyorum . Ya kaza yaparsam ya bir şey olursa ya yolda lastiğim patlarsa gibi düşünceler geliyor aklıma . Cesaretim ve isteğim kırılıyor .
Araba kullanan hanımlar beni biraz cesaretlendirin nolur .
Öyle mi yapsam ki aslında düşündüm de aynı güzergahta verirler diye vazgeçtim orayı zaten biliyorum çünküÖzel ders al belirli güzergah üzerinde değil gercekten trafiğin icinde cok iyi eğitim veren kurslar var... Zoru başarmış ehliyeti almışsın sakın bırakma kendine guven....![]()
Ehliyet aldıktan sonraki özel dersleri eğitim parkurunda vermiyorlar. Güzergahı kendiniz belirleyebilirsiniz. Ben çocuklarımın okulu ile ev arası güzergahta ders aldım. Önceliğim oralardı. Tabi hocam e_5 e falanda çıkarttı, yokuş yerlerdede çalıştırdı. Keşke AVM lere girip çıkıp park etmeyide çalışsaymışım. 1 yıldır araç kullanıyorum ama AVM lere park edemiyorum.Öyle mi yapsam ki aslında düşündüm de aynı güzergahta verirler diye vazgeçtim orayı zaten biliyorum çünkü
Hep başkası yapıyorsa ben neden yaomayayim ki dedim ilk defa çevirmeye denk gelme heyecanını da tam bu gün atlattımSelam kızlar bu yaz depresyondan çıkmak için bir şeyler yapmaya, adım atmaya karar verdim . Biraz başarıya çok ihtiyacım var .
Fakat korkuyorum . Ehliyet alamamaktan alırsam da İstanbul içinde araba kullanamamaktan korkuyorum . Ya kaza yaparsam ya bir şey olursa ya yolda lastiğim patlarsa gibi düşünceler geliyor aklıma . Cesaretim ve isteğim kırılıyor .
Araba kullanan hanımlar beni biraz cesaretlendirin nolur .
Bende geçenlerde markete gidiyorum diye evden çıktımYa ben avm nin otoparkinda iki aracin arasina girerkekn naail becerdiysem aracin birine 2 cm mesafede kaldim.cikamiyorum.aractan indim,baktim yok surtecegim.indim otoparkin kenarindan yoldan gecen arabayi durdurdum.adama iradan cikarttirdim arabayi.
Bi defa da kayboldum.avrupa otoyoluna girmisim.benzin bitmek uzere yakinda benzinci yok.yolda durdum.bi kamyoncuya benzin aldirttim getirttim.benim basima biaiy gelmesiyse hic korkma
Ya ehliyet almadan önce o kadar cesaretiydim ki ben kesin yaparım hatta hemen çıkarım trafiğe diyordum şimdi tamamen gitti cesaretimEhliyet aldıktan sonraki özel dersleri eğitim parkurunda vermiyorlar. Güzergahı kendiniz belirleyebilirsiniz. Ben çocuklarımın okulu ile ev arası güzergahta ders aldım. Önceliğim oralardı. Tabi hocam e_5 e falanda çıkarttı, yokuş yerlerdede çalıştırdı. Keşke AVM lere girip çıkıp park etmeyide çalışsaymışım. 1 yıldır araç kullanıyorum ama AVM lere park edemiyorum.