- 30 Aralık 2009
- 22.502
- 87.055
- 40
-
- Konu Sahibi Led_BiR_Vele_DisTiri
bu arada erkekler kadınlara pek laf etmiyor hatta yardımcı olmaya çalışıyorlar emin ol sandığın gibi olmuyor:)Zerreden kürreye hepinize merhaba hanımlar.
Paralel park için çok video izledim, evet bu işi yaparım diyorum ama arası dar olan paralel parka yol ortasında dörtlüleri yakıp girmek istediğimde acaba bana küfrederler mi ne oyalandım bacım ayagına :)
Yahu arkası dönük iki araba arasına rahat rahat girebilirken digerinde neden zorlanıyorum kiyaklaşık 6 aydır araba kullanıyorum hala paralel park edemiyorum sdasdsad
bence onu ayrı bir çalışmak lazım
zamanım olmadığından çalışmadım ama çalışırsanız yaparsınız
gerek olmayabilir görüntülü sensöre şahsen ben taktırmadım
orada bi açı filan ayarlamak gerekiyor ya ondan sanırımYahu arkası dönük iki araba arasına rahat rahat girebilirken digerinde neden zorlanıyorum ki
Ekranı taktırmak bana bir maliyet getirecegi için en azından bana ciddi ciddi yardımcı olacaksa taktırmak istiyorum onun dışında olur be doktor diyorsanız taktırmayıp sürekli pratik yaparak bu işi daha mı uzatayım ?
Yaw geçen birisi resmen üstüme arabayı sürdü, şok geçirdim..Pratik diyorum ve bekleyen sabırsız insanlar da beklemek zorunda diyorum!icinizden bende seni deyin her korna basana....
Noptioncum işte varya ben onu hiç yapamıyorumarkaya dönsen?
bu park sensörleri olmadan biz fosiller öyle park ediyorduk:))
ahaha ya aldırmamak lazım ohoo her korna çalana aldırsak aklıma komik bir anım geldiPratik diyorum ve bekleyen sabırsız insanlar da beklemek zorunda diyorum!icinizden bende seni deyin her korna basana....
Haa o şekilde parkı mi diyorsun? :) Hemen dibinden dönmeyeceksin,acıyı geniş alıp döneceksin misal arablar solda,sağa yanaşıp sonra sola dön. O park en kolayi,zorlanmaman lazım aslında. Inş.ynlis anlamadım paralel parkıYahu arkası dönük iki araba arasına rahat rahat girebilirken digerinde neden zorlanıyorum ki
Noptioncum işte varya ben onu hiç yapamıyorum
Arkaya dönerek park edemiyorum ya.
Hatta arkamı döndügümde geri geri bile gidemiyorum ki
paralal düz duran arabaların arasına girmek..Haa o şekilde parkı mi diyorsun? :) Hemen dibinden dönmeyeceksin,acıyı geniş alıp döneceksin misal arablar solda,sağa yanaşıp sonra sola dön. O park en kolayi,zorlanmamak lazım aslında. Inş.ynlis anlamadım paralel parkı
Hic aldırış etmeyin,dogum kartiyla ehliyetleri basılıydi sanki uyuzlarYaw geçen birisi resmen üstüme arabayı sürdü, şok geçirdim..
Kornaya asıldım..
Adamın içinden hanzo çıktı bende bütün moral yerle bir oldu.
Üstelik tali yolda olan kendisi iken..
Ben rampa çıkıyorum kendisi düz yoldan giriş yapacak , bekle beni degil mi ama yok !
Bir şey daha sorayım madem :))
Eşimin demesine göre İstanbul'da araba kullanan, her yerde kullanırmış..
Ne diyorsunuz bu duruma ?
Ah keşke hocam olaydın :)Hic aldırış etmeyin,dogum kartiyla ehliyetleri basılıydi sanki uyuzlarbu arada direksiyon usta ogreticisiyim bu isler pratikten ve biraz serin kanli olmakla kolaylasiyor!
Küçük şehirlerde kolay sürenleri duydukça şaşırmayın onlar büyük şehirlerin trafiklerinde ne yapacaklarını şaşırıyorlar :)Bir şey daha sorayım madem :))
Eşimin demesine göre İstanbul'da araba kullanan, her yerde kullanırmış..
Ne diyorsunuz bu duruma ?
Tum ogrencilere ilk tavsiyemiz eş ile direksiyon egitimine asla başlamamalarıAh keşke hocam olaydın :)
Eşimden çok çektim bu konuda..