- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.801
- Konu Sahibi Led_BiR_Vele_DisTiri
Park etmeyi pratikle ogrenirsin baska yolu yok.. yeterki arabalara carpma 3 manevrada giremezsinde 5 kezde girersin yani. Bence kadinlarin cogunda bu tarz park sorunu vardir.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Erkek hocalarla da çalışılmamalı bence.Tum ogrencilere ilk tavsiyemiz eş ile direksiyon egitimine asla başlamamaları
Erkek hocalarla da çalışılmamalı bence.
Hem sizi hem de kadın hocaları aşağılamaya çalışıyor sal.klar.
İlk kez duyuyorum desem:)kurumda en cok kadin ogreticiler ozel ders verirdi ilginç,o zaman bu talep neden!Erkek hocalarla da çalışılmamalı bence.
Hem sizi hem de kadın hocaları aşağılamaya çalışıyor sal.klar.
Yakin derece akraba diyelim,azraille anlasmis muamelesi yapiliyor cogunlukla:))arttırıyorum ana baba da kesinlikle olmaz diyorum:)
aktif sürücü bile olsan ay araba geliyo üstümüze geliyo ee gelcek tabi karşı şerit o:))
Benim hocam erkekti de ordan biliyorum.İlk kez duyuyorum desem:)kurumda en cok kadin ogreticiler ozel ders verirdi ilginç,o zaman bu talep neden!
Ben de ankarada kullanıyorum istanbul trafiği berbat ama medeniyet ne durumda bilmiyorum. Zira burada yerlerde. Trafik kurallarina uymak aptallık gibi bi algı var insanlarda. Kırmızı ışıkta kornaya basan mii dersin seridi ortalayan mi ne ararsan var. Paralel parkı ben de beceremiyorum pek alan darsa iyice yanastiramiyorum arabayı. Çok da umursamıyorum orası ol0mazsa baska yer bulup iki adım yürüyorumBir şey daha sorayım madem :))
Eşimin demesine göre İstanbul'da araba kullanan, her yerde kullanırmış..
Ne diyorsunuz bu duruma ?
Helal olsun.Insallah bir gün bende böyle kullanabilirim.Görseldeki kırmızı araç benim. (İki araç arasına girdim)
2010’dan beri bir fiil araç kullanıyorum.
Pek çok erkek şoför tozumu yutar eşim dahil.
İstanbul şoförüyüm ayrıca.
Size yardımcı olmayı isterim.
Kadınların iyi araba kullanması gerekiyor ki kendi kötü kullanmasına rağmen kadın şoförler kötüdür diyen beylerin fikrini kırabilelim.
Helal olsun.Insallah bir gün bende böyle kullanabilirim.
İlk zamanlar bende zorlandım trafikte acemi olduğunu anlıyorlar zaten ve yardımcı da oluyorlar park konusunda kadınlar zorlanıyor zaten ilk zamanlar ,klasik gelicek sana ama sık sık çık pratik yap cesaretli ol aslında cesaret ve dikkat bana göreZerreden kürreye hepinize merhaba hanımlar.
Araba kullanmaya fiili olarak başladım.
Acıbadem trafigine girip, Ümraniye trafiginden çıktım ve park konularında daha da dikkatli olmaya başladım diyebilirim.
Eşimden dolayı ciddi anlamda gerildiğim direksiyon başında resmen aşırı rahat hareket edip gerçekten arabayı kullandım.
alışveriş merkezinde park sorunu yaşamadım lakin paralel park konusunda hala kendimi yetersiz görmem ve nedense iki araba arasına park etmek diğer parktan daha zor geliyor bana.
Park sensörüm de var ama görüntülü olarak arabaya taktırmak mantıklı mı sizce ?
Arkayı görmüyorum sonuçta acaba diyorum taktırsam gerçekten bu korkum ortadan kalkar mı ?
Paralel park için çok video izledim, evet bu işi yaparım diyorum ama arası dar olan paralel parka yol ortasında dörtlüleri yakıp girmek istediğimde acaba bana küfrederler mi ne oyalandım bacım ayagına :)
Bana bu işin sırrını çok fazla denemek olarak diyeceksiniz evet biliyorum ama neden diğerini yapabilirken bunda zorlanmak gibi bir saçmalık ediyorum anlamış değilim.
Burada park edebilmek için fazla yer seçenegim olsada millet hemen ufak bir detayda pencerelere dökülüp bakıyor haklı olarak :)
Arabayı ciddi ciddi kullanan hanımlardan cevap istiyorum..
Ekranı taktırmak bana bir maliyet getirecegi için en azından bana ciddi ciddi yardımcı olacaksa taktırmak istiyorum onun dışında olur be doktor diyorsanız taktırmayıp sürekli pratik yaparak bu işi daha mı uzatayım ?
Diğer konu ise yollar..
Yahu İstanbul trafiginde hangi yola girmem gerektigi konusunda bildiginiz beyin mıncıklaması geçiriyorum.
Ezbere bildigim yollardan gitmek kolayken, bilmediğim yerlere girmek aşırı ürkütücü geliyor bana.
Navigasyon takibi yapamıyorum bazen çok geç uyardıgı oluyor..
Kendimde en çok güldügüm şey ise sağdan üçüncü çıkış, ikinci çıkış mevzularında hönkkkkk olup kalmam..
Var mı bir çaresi ?
Paralel park çok kolaydır aslında. Ama burada nasıl anlatabilirim hiç bir fikrim yok.Zerreden kürreye hepinize merhaba hanımlar.
Araba kullanmaya fiili olarak başladım.
Acıbadem trafigine girip, Ümraniye trafiginden çıktım ve park konularında daha da dikkatli olmaya başladım diyebilirim.
Eşimden dolayı ciddi anlamda gerildiğim direksiyon başında resmen aşırı rahat hareket edip gerçekten arabayı kullandım.
alışveriş merkezinde park sorunu yaşamadım lakin paralel park konusunda hala kendimi yetersiz görmem ve nedense iki araba arasına park etmek diğer parktan daha zor geliyor bana.
Park sensörüm de var ama görüntülü olarak arabaya taktırmak mantıklı mı sizce ?
Arkayı görmüyorum sonuçta acaba diyorum taktırsam gerçekten bu korkum ortadan kalkar mı ?
Paralel park için çok video izledim, evet bu işi yaparım diyorum ama arası dar olan paralel parka yol ortasında dörtlüleri yakıp girmek istediğimde acaba bana küfrederler mi ne oyalandım bacım ayagına :)
Bana bu işin sırrını çok fazla denemek olarak diyeceksiniz evet biliyorum ama neden diğerini yapabilirken bunda zorlanmak gibi bir saçmalık ediyorum anlamış değilim.
Burada park edebilmek için fazla yer seçenegim olsada millet hemen ufak bir detayda pencerelere dökülüp bakıyor haklı olarak :)
Arabayı ciddi ciddi kullanan hanımlardan cevap istiyorum..
Ekranı taktırmak bana bir maliyet getirecegi için en azından bana ciddi ciddi yardımcı olacaksa taktırmak istiyorum onun dışında olur be doktor diyorsanız taktırmayıp sürekli pratik yaparak bu işi daha mı uzatayım ?
Diğer konu ise yollar..
Yahu İstanbul trafiginde hangi yola girmem gerektigi konusunda bildiginiz beyin mıncıklaması geçiriyorum.
Ezbere bildigim yollardan gitmek kolayken, bilmediğim yerlere girmek aşırı ürkütücü geliyor bana.
Navigasyon takibi yapamıyorum bazen çok geç uyardıgı oluyor..
Kendimde en çok güldügüm şey ise sağdan üçüncü çıkış, ikinci çıkış mevzularında hönkkkkk olup kalmam..
Var mı bir çaresi ?