Araba flört evlilik

Önemli olan kişinin karakteri diye yalan klişelerden bahsetmeyeceğim. Ailesinin denk olması ve sizin alışageldiğiniz hayatı sürdürebileceğiniz kişi olması çok daha önemli. Ha tabi insan evladı olsun öncelikle. İyi biri de yazmışsınız tamam işte . Bence denk olması maddi manevi çok önemli.

Yok son cümleniz gibi değil. Her sey onemli.
Bir de seyi merak ediyorum. Hani mesela durumu basta daha az olan erkek disaridan pohpohlaninca ve durumu iyilesince gozu disari kayar mi? Bissuru sey okudum kafam allak bullak. Cafede bulusarak da bunlari öngöremiyorum

Karakter önemli şuan onu biz göremiyorum bilemiyorum iki insan karşımızda olmadığı için bişi diyemeyiz senin için , bize sadece araba modeli sunmuşsun , eğer denklik istiyosan durumu iyi olanla devam et, ilerde senin için sorun olucğaını düşünüsan yani.
Aile denklikler herzaman önemli bence, diğeri denk değil demişsin.. ordan yola çıkabiliyorum

Allah sizin gibileri maddiyatla sinamasi gerek aslinda. Sacma sacma konusuyorsun.
Benim tesla alacak kadar birikimim var ama surdugum araba aygo??
Ne alaka simdi
Ergen ergen
Anladımm
Bir de seyi merak ediyorum. Hani mesela durumu basta daha az olan erkek disaridan pohpohlaninca ve durumu iyilesince gozu disari kayar mi? Bissuru sey okudum kafam allak bullak. Cafede bulusarak da bunlari öngöremiyorum

Allah kurtarsın (sizi değil.)

Öncelikle kafa yapınız midemi bulandırdı bunu belirteyim. Para, gösteriş iyidir hoştur ama her şey değil maalesef içinizdeki boşluğu doldurmaz.
Aileden zengin biriyle evlenecekseniz iki kere düşünün derim. Bu aileler dışardan göz kamaştırıyor ama içleri çürük oluyor genelde. Bu tarz ailelerde baskı ve cimrilik öyküsü çok çıkar bizzat gördüm. En son böyle zengin bir ailenin geliniyle sohbet ettiğimde keşke eşim memur olsa, orta halli geçinsek de şu ailesini derdini çekmeseydim diyordu çünkü bu tarz aileler kontrolcü olur genelde.

Doğrudur. Ev-okul-kuzenlerle buluşmaydı genel hayatım. İşe yeni başladım.
Insanlar arabalarina, kiyafetlerine gore seçilmez.

Hayat yalnizca bunlarla geçmez.

Oturup ayni konularda sohbet edemediğin adamın sana sunduğu limitsiz kredi kartı keyif vermez.

Insanlari tanırsın, kafa yapiniza bakarsin, her bakimdan degerlendirirsin. Genel olarak iyi ise maddiyata bakarsin.

İlk andan Mercedes'ine bakmak hiç samimi değil.

En onemli kriter bu olursa,
ve bir gün o Mercedes gider de tepetaklak olursanız aldığı nefes bile batar.

Tam olarak böyle yorumlara ihtiyacım var.
Bu konuda bir bilginiz var mı?

Rahat bir gelecek yasamak hepimizin hakkı. Kinanacak bi durum yok.
Evlilikde cidden ailelerin denk olmasida sart .
Arabaya göre değer bicmeyin aile şartları huy karaktere göre değer bicin. Lüks arabadan bi iniyor tam hanzo köhne bi arabadan iniyor alemin iyisi. Siz karaktere bakin.. sizi mutlu ediyor mu yaninda kendinizi değerli huzurlu hissediyor musunuz

Çünkü bu kafamı karıştırıyor. Tecrübesi bilgisi fikri olan varsa diye herkese sormak istedim.
Sizce?
Ayni yorumu yazma demişim verdiginiz cevap bu.

Çok özür dilerim, hakaret olarak algilamayin sakin. Zihinsel gelişiminizde bir sorun mu var?

Ne dogru duzgun cevap veriyorsunuz ne mantikli bir yorumunuz var ne de olaylara bakış açınız normal.

Yok ilk olarak ona bakmadım. Gayet iyi insanlar. Diye ilk yazmıştım. Hani her sey esit gibi dusunebilirsiniz en son arabalari yazdim durumu aciklamak adina.
Ama soyle bir sey de var hani cafede bulusunca kimse de kotu insanım demiyor. O yuzden öngöremiyorum bazı seyleri …

Cok tesekkur ederim en guzel aciklayici yorum oldu

Biri tüm birikimini arabaya yatırmış olabilir. Diğeri arabaya o kadar vermek istememiş olabilir. Tamamen kişisel birsey. Araba maddi durumunu tamamen belirleyecek bir etki değil.

Bakın ilişki dediğiniz şey başkalarının yorumlarına göre yaşanmaz..
İlişki iki kişi arasındadır ve ancak sizin kendi analizlerinizle ortaya koyabileceğiniz bir durumdur..
Clio lu olan devlet memuru ise merak etmeyin o kadar zenginleşmez..
Clio lu olan beyaz yakalı ise pozisyon değiştirdikçe maaşı yükselir.. İkinizin ortak geliri olunca yükselir..
Ticaret yapıyorsa hangi işte meşgul olduğu önemli.. Yaptığı işin karakterine ne kadar uygun olup olmadığı önemli..
İçkisi sigarası nargile gibi alışkanlıkları varsa ve bunları hangi mekanlar veya arkadaş grupları ile takılarak yapıyorsa önemli..
Olayı kişilik olarak bakmaya çalışın..

Yok zihinsel gelişimimde bir sorun yok.

Özellikle merak ettiğim bir soru olduğu için ve sizin de sunduğunuz yorum bende farklı bir pencere açtığı için bu konudaki fikrinizi de merak etmiştim.
Yazdıklarımı sakince ve empati kurarak okumalısınız ikisi de gayet iyi insanlar şeklinde başlamıştım. Demek ki aklıma takılan bir nokta var ki onu da burada tecrübelerden yararlanmak adına sordum.
Normal olduğumu düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…