- 13 Mayıs 2013
- 461
- 94
- 123
Merhaba bayanlar. sizlere bişey danışmak istiyorum . Biz 4 kardeşiz. 2 kız 2 oglan . Evin en küçük kızı benım. Şimdi abilerimin evleri var. Annemler aldı sağolsunlar. Büyük abimin arabası var. Şimdi konuyu iyice açıyım. Ufak abime de araba almaya karar verdiler. Dün gidip 53 milyarı bulan ( krediyle birlikte ) bi araç almışlar reno clio en son model 2. el 6 aylık bi araç. Bugun araç almaya giderlerken annem beni çagırdı sende gel illaki arabaya bakalım die. İzin alıp gittim. Annem bana da bi araba seçmiş. Benim gözüm kesti araba almayı ama sonrası kafamı karıştırıo. Babam ve abim yok 1 eve 1 araç olur 2 arabayı napıcaz dediler ilk başta ve bende ole düşünüyorum. Annem al diye diretio. Sen bana bişey verme al arabayı herşeyi sana ait dio. Babamda daha sonra alıyorsan al arabayı dedi.
(ben 3 yıldır çalışıyorum iyi kötü heray aileme 550 lira verip kendi masrafımı kendim karşılıyorum. şuanda 1100 tl maaşım var)
53 milyarlık arabayı iptal edip daha düşük 37 milyarlık bi araç almaya karar werdiler. Böle olunca 53 milyara 1 araç alırken şimdi 2 araç alıcaz diye düşündük . Ben işyerinden 2 yıllık tazminatımı alıcam iş yeri patronumla görüştüm. oda al diyor. ama benim aklımı kurcalayan bir takım şeyler var.
-- bi evde 2 araç fazla
-- faize giriyosun 5 bin tl
-- yarın birgün evlenebilirim ozaman nasıl ödicem ?:44:
ARAÇ 25,000 TL
48 ay 500 tl ödicem her ay.. sizce almalımıyım almamalımıyım. iş yerine otobüsle gidip geliyorum kısacası kafam çok karışık ne yapcagımı bilemiyorum kızlar. çalıştıgım içinde hızlı yazdım. yanlış yazmış olabilirim. şimdiden özür diliyorum.
(ben 3 yıldır çalışıyorum iyi kötü heray aileme 550 lira verip kendi masrafımı kendim karşılıyorum. şuanda 1100 tl maaşım var)
53 milyarlık arabayı iptal edip daha düşük 37 milyarlık bi araç almaya karar werdiler. Böle olunca 53 milyara 1 araç alırken şimdi 2 araç alıcaz diye düşündük . Ben işyerinden 2 yıllık tazminatımı alıcam iş yeri patronumla görüştüm. oda al diyor. ama benim aklımı kurcalayan bir takım şeyler var.
-- bi evde 2 araç fazla
-- faize giriyosun 5 bin tl
-- yarın birgün evlenebilirim ozaman nasıl ödicem ?:44:
ARAÇ 25,000 TL
48 ay 500 tl ödicem her ay.. sizce almalımıyım almamalımıyım. iş yerine otobüsle gidip geliyorum kısacası kafam çok karışık ne yapcagımı bilemiyorum kızlar. çalıştıgım içinde hızlı yazdım. yanlış yazmış olabilirim. şimdiden özür diliyorum.
Son düzenleme: