• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Araba almak istiyorum ama bulamıyorum

Son Edebiyat

Yolunda gitmeyen şey imtihanındır
Kayıtlı Üye
5 Mart 2015
658
444
53
36
Diğer konumla alakalı olarak artık bir araç almak istiyorum rahat rahat gezmek dolaşmak için ama çok uçuk ikinci el burdada bulamıyorum denk gelemiyorum ne önerirsiniz kızlar

Icradan al.
Piyasa fiyatının % 70ine aldik biz ilk ihalede.
nasıl olacak o?
bende araba arıyorum
midem bulandı artık sahibindeni gezmekten
otomatik ,dizel megane 3 arıyorum , 50 bın maxımum vay arkadas ya kılometreler cok , ya da arabalar hasarlı kaporta degısenlerı var
veyahut audi a3 bakıyorum , oda benzinli lpg taktırsam :D sonuc olarak 3 haftadır arabasızlıktan surunuyorum

sızın butce rahatsa 60 bine i30 elite model öneriyorum

merhaba canım ben kiralama departmanındayım ama sıfır 2. el falan mevcut ford renault falan bayi var sıfır olarak 2. el her marka var fiyat araştırması yapıyım istersen.
nerede yerınız ?
ben 2. el dusunuorum 50 bın maxımum tutar kredıye bulasmak ıstemıyorum
otomatık dızel megane arıyorum mumkunse sanrooflu olsun :) km en fazla 65.000 arac arıyoruz kac kere gormeye gıttık araclar cızık vuruk ıcınde hasarsız dedıklerı araclar hasarlı pertten donenler neler neler.
pıyasa ne zaman normale donecek
3 hafta once fıestamı sattık manuel dızel dı , pısman olduk valla

nerede yerınız ?
ben 2. el dusunuorum 50 bın maxımum tutar kredıye bulasmak ıstemıyorum
otomatık dızel megane arıyorum mumkunse sanrooflu olsun :) km en fazla 65.000 arac arıyoruz kac kere gormeye gıttık araclar cızık vuruk ıcınde hasarsız dedıklerı araclar hasarlı pertten donenler neler neler.
pıyasa ne zaman normale donecek
3 hafta once fıestamı sattık manuel dızel dı , pısman olduk valla
Bölgeyi özelden yazarım şu şekilde söyleyim 2.eldeki araçlar düşük km oluyor ve en fazla iki hasar o konuda sıkıntı olmaz renault genelde daha çok oluyor o departmanda değilim fakat istanbuldaysanız yardımcı olabilirim

Ne açıdan dediniz araçsızda olmuyor hep kocaya bağlı öpretmenim kendim işe gidip gelmek istiyorum

Pahalı dediğin için yazdım canım. Bende istiyorum ama çok pahalı.
Bilenler bana biraz kışı bekle fiyatlar düşer dediler bende nadasa bıraktım şimdilik

nasıl olacak o?
bende araba arıyorum
midem bulandı artık sahibindeni gezmekten
otomatik ,dizel megane 3 arıyorum , 50 bın maxımum vay arkadas ya kılometreler cok , ya da arabalar hasarlı kaporta degısenlerı var
veyahut audi a3 bakıyorum , oda benzinli lpg taktırsam :KK70: sonuc olarak 3 haftadır arabasızlıktan surunuyorum

sızın butce rahatsa 60 bine i30 elite model öneriyorum

Soylediklerin bana o kadar yabanci ki :D
Sadece hyundai accent aldigimizi, taa evlenmeden onceden beri arac baktigimizi, 3 ayda bulabildigimizi ve babamla kocamin gidip ihaleye girdiklerini biliyorum.
Arabadan anlamak gerekiyormus alirken bende o yok :D

Soylediklerin bana o kadar yabanci ki :KK70:
Sadece hyundai accent aldigimizi, taa evlenmeden onceden beri arac baktigimizi, 3 ayda bulabildigimizi ve babamla kocamin gidip ihaleye girdiklerini biliyorum.
Arabadan anlamak gerekiyormus alirken bende o yok :KK70:
pekı ya arac hasarlımıydı baktımda bazılarının ruhsatı yok , anahtarı yok ne bılım orta cam kırık fılan gıbı bılgıler var

pekı ya arac hasarlımıydı baktımda bazılarının ruhsatı yok , anahtarı yok ne bılım orta cam kırık fılan gıbı bılgıler var

Bizim aldigimiz hasarsizdi. Kaza kaydi da yok. Fotograflar korkunc oluyor cidden pert araclar falan var dedim ya 3 ay baktik da bulduk.
Ruhsati yoktu. Cikarttirdik. Anahtari vardi.
2008 modeli 19 bine aldik.

Bence ne olursa olsun milletin kullandığı ikinci el aracı alma tanıdık değilse.
Şimdi o kadar çok oynama yapıyorlar ki km bile geri çekiyorlar.
Ucuz olsun ama sıfır olsun derim.
Mesela 2. el jetta falan olacağına sıfır getz olsun.

Back