Mezeler - Ordövrler Ara Sıcaklar ve Ara Soğuklar / Mezeler

En başarılı bulduğunuz Ara Sıcak, Soğuklar / Mezeler tarifi ;

• Ankete Katılan
    342
zor bir durumla daha karşı karşıyayız..
çık işin içinden çıkabilirsen sendromunu yaşıyorum şuann
karar veremiyorum..:26:

ben de oyumu kullandim her ne kadar tadini bilmesem de ugraslari,emegi 2 gunluk zahmeti icin oyum tanemime
diger arkadaslarin da ellerine emegine saglik

Son düzenleme:
hepsi de birbirinden güzel ve lezzetli görünüyor.çok da emek harcanmış.kararımı verebilirsem oylama da yapacağım.karar vermek çok zor ya!ellerinize yüreğinize sağlık arkadaşlar.

Her birini tek tek inceledim;
Resimlemelerinizi,sunumlarınızı,kullandığınız malzemeleri,mutfağınızdaki araç gereç kullanımını,görünen hijyeni,tarifi yazarkenki akışı v.s...
Ve eleye eleye sadece 2 kişi arasında kaldım,oylama bitmeden kararımı vereceğim bikaç güne.
Yarışan herkese ayrı ayrı bol şans diliyorum

yemekler gerçekten çok güzeldi katılım da sanırım daha fazlaydı yani hiç damak zevkime uymayan birşey yoktu. ama özellikle ev usülü lahmacun, kiraz yaprağı sarması ve amonranın mantarlı menüsü arasında kaldım oyumu Amonra' nın menüsü yönünde kullandım herkesin ellerine sağlık

Tesekkür ederim Clariss
Oldukca heyecanli bir yarisma olacagina inaniyorum, yemeklerin hepsi birbirinden güzel. Herkese basarilar...

Rica ederim...

Herkes kazansın ama siz açık ara fark atarsınız inşallah.

Çünkü tarifler , sunum , yaratıcılık mükemmel.

Eleme yapa yapa 3 tarife indirdim.
Tariflerde ilk baktigim "Ara Sıcak, Soğuklar / Mezeler tarifi " ne uyup uymadigiydi.
Bazilari cok güzel tarifler olabilir ama yarisma basligina uymuyor.
Ama yine herkesin emegine saglik.

Sunuda belirtmeden gecemeyecegim.
Bir tarifi hem basliga uygun bulmama, hem de begenmeme ragmen eledim.
Sebebi ise hijyendi.
Mutfak, hijyene maximum seviyede dikkat edilmesi gereken biryer.
Bazi seylerden vazgecemiyorsak, eldiven kullanmaliyiz!

Tekrar yarisan arkadaslara basarilar, emeklerine saglik.
Biraz daha düsünüp kalan 3 tarif arasindan secimimi yapacagim.

Son düzenleme:

teşekkür ederim canım

Lambrusco'ya bir oy da benden. tüm yemekler birbirinden leziz görünüyor özellikle kol böreği mmmm.... hepinizin ellerine sağlık :)

başarılar kızlar herkese :)

Lambrusco'ya bir oy da benden. tüm yemekler birbirinden leziz görünüyor özellikle kol böreği mmmm.... hepinizin ellerine sağlık :)

başarılar kızlar herkese :)

Canimm cok tesekkür ederim oyun icin , degil mi bütün yemekler birbirinden leziz, bir bakmaya gör karnim acikiyor cidden

Oyum ilk_ in yapmis oldugu icli köfteye gitti..
Diger arkadaslarin da dedigi gibi harika tarifler var
ancak bende ara sicak kategorisine göre degerlendirmek istedim.
Topigi heyecanla takip ediyorum..Emeklerinize saglik..

Son düzenleme:
Evet bende tüm tarifleri hafta sonu zaten tek tek incelemiştim , her arkadaşıma da konusuna fikirlerimi yazmıştım .

Şİmdi iş oy vermeye gelince ; açtığım tüm sayfaları tek tek eledim.

Önümde açık kalan sayfaları söyleyeyim mi

Kategoriye en uygun olduğunu düşündüğüm iki sunum var , birisi amonra diğeri de lambrusco...

Ve tabii içli köfteler vazgeçilmez ara sıcaklar olarak hala gözümün önünde , tıpkı puf böreğinin olduğu gibi

Biraz daha düşüneyim en iyisi:26:

yarışmaya katılan herkese başarılar diliyorum.

herkes çok emek vermiş çok belli hepinizin ellerine sağlık ama ben en çok iki kişi arasında kalmıştım.özellikle sunum açısından..ama oyumu birinden yana kullanmak zorunda kaldım tabii..

Lambrusco

ama Amonra senin sunumlarına da bayıldım..

Son düzenleme:

Canimmm cok tesekkür ederim :81::81:
Kesinlikle haklisin Amonra`nin sunumu oldukca sik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…