ben de oyumu kullandim her ne kadar tadini bilmesem de ugraslari,emegi 2 gunluk zahmeti icin oyum tanemime
diger arkadaslarin da ellerine emegine saglik
hepsi de birbirinden güzel ve lezzetli görünüyor.çok da emek harcanmış.kararımı verebilirsem oylama da yapacağım.karar vermek çok zor ya!ellerinize yüreğinize sağlık arkadaşlar.
Her birini tek tek inceledim;
Resimlemelerinizi,sunumlarınızı,kullandığınız malzemeleri,mutfağınızdaki araç gereç kullanımını,görünen hijyeni,tarifi yazarkenki akışı v.s...
Ve eleye eleye sadece 2 kişi arasında kaldım,oylama bitmeden kararımı vereceğim bikaç güne.
Yarışan herkese ayrı ayrı bol şans diliyorum
yemekler gerçekten çok güzeldi katılım da sanırım daha fazlaydı yani hiç damak zevkime uymayan birşey yoktu. ama özellikle ev usülü lahmacun, kiraz yaprağı sarması ve amonranın mantarlı menüsü arasında kaldım oyumu Amonra' nın menüsü yönünde kullandım herkesin ellerine sağlık
Eleme yapa yapa 3 tarife indirdim.
Tariflerde ilk baktigim "Ara Sıcak, Soğuklar / Mezeler tarifi " ne uyup uymadigiydi.
Bazilari cok güzel tarifler olabilir ama yarisma basligina uymuyor.
Ama yine herkesin emegine saglik.
Sunuda belirtmeden gecemeyecegim.
Bir tarifi hem basliga uygun bulmama, hem de begenmeme ragmen eledim.
Sebebi ise hijyendi.
Mutfak, hijyene maximum seviyede dikkat edilmesi gereken biryer.
Bazi seylerden vazgecemiyorsak, eldiven kullanmaliyiz!
Tekrar yarisan arkadaslara basarilar, emeklerine saglik.
Biraz daha düsünüp kalan 3 tarif arasindan secimimi yapacagim.
yemekler gerçekten çok güzeldi katılım da sanırım daha fazlaydı yani hiç damak zevkime uymayan birşey yoktu. ama özellikle ev usülü lahmacun, kiraz yaprağı sarması ve amonranın mantarlı menüsü arasında kaldım oyumu Amonra' nın menüsü yönünde kullandım herkesin ellerine sağlık
Oyum ilk_ in yapmis oldugu icli köfteye gitti..
Diger arkadaslarin da dedigi gibi harika tarifler var
ancak bende ara sicak kategorisine göre degerlendirmek istedim.
Topigi heyecanla takip ediyorum..Emeklerinize saglik..
herkes çok emek vermiş çok belli hepinizin ellerine sağlık ama ben en çok iki kişi arasında kalmıştım.özellikle sunum açısından..ama oyumu birinden yana kullanmak zorunda kaldım tabii..
yarışmaya katılan herkese başarlar diliyorum.herkes çok emek vermiş ama ben en çok iki kişi arasında kalmıştım.özellikle sunum açısından..ama oyumu birinden yana kullanmak zorunda kaldım tabii..