• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mezeler - Ordövrler Ara Sıcaklar ve Ara Soğuklar / Mezeler

En başarılı bulduğunuz Ara Sıcak, Soğuklar / Mezeler tarifi ;

• Ankete Katılan
    342
Simdi ki yarismaya katilanlar bir sonraki yarismaya katilabiliyor mu ?

Sevgili Kazen,

Benim bir önerim var daha önce geldi mi bilmiyorum. Simdi aklimiza gelen menüyü hemen yapmak gibi bir stres yaratiyor bu yarisma cünkü vakti olan önce yapip ekliyor, ama ya vaktin yoksa (benim gibi, cumartesiye kaldim:) )? Cünkü mesela `icli köfte` biri yapmis eklemis, ben de o sirada pisirme asamasindayim, o kadar ugrasmisim eklemeyeyim mi? Ekleyecegim elbette. Ki görmeden eklemis de olabilirim. ( bu örnek yasandi diye yazdim)

Ayni yemekleri ekleme stresinin üzerimizden kalkmasi icin acaba yarismaya eklemeler baslamadan önce, 1 ya da 2 gün süre verilse ve önce katilacaklar ne yapcaklarini yazsalar? Böylece iki kisi ayni seyi yazarsa özelden konusup degistirebilirler, ya da sonra fark etmeyip yazan baska sey düsünür, böylece baslamadan degisime gider.
Hem de herkes bastan hangi yemeklerin siralanacagina dair bir liste görmüs olur.

Nasil fikir? :)
sacmaysa da saglik olsun:1:

Sevgili Kazen,

Benim bir önerim var daha önce geldi mi bilmiyorum. Simdi aklimiza gelen menüyü hemen yapmak gibi bir stres yaratiyor bu yarisma cünkü vakti olan önce yapip ekliyor, ama ya vaktin yoksa (benim gibi, cumartesiye kaldim:) )? Cünkü mesela `icli köfte` biri yapmis eklemis, ben de o sirada pisirme asamasindayim, o kadar ugrasmisim eklemeyeyim mi? Ekleyecegim elbette. Ki görmeden eklemis de olabilirim. ( bu örnek yasandi diye yazdim)

Ayni yemekleri ekleme stresinin üzerimizden kalkmasi icin acaba yarismaya eklemeler baslamadan önce, 1 ya da 2 gün süre verilse ve önce katilacaklar ne yapcaklarini yazsalar? Böylece iki kisi ayni seyi yazarsa özelden konusup degistirebilirler, ya da sonra fark etmeyip yazan baska sey düsünür, böylece baslamadan degisime gider.
Hem de herkes bastan hangi yemeklerin siralanacagina dair bir liste görmüs olur.

Nasil fikir? :)
sacmaysa da saglik olsun:1:
iyi fikir de bi de soyle bir sey var
mesela biri kofte demis sonra bakmis ki baskasinin menusu daha iyi ondan daha iyi bi yemek yapmak isteye bilir sonra

iyi fikir de bi de soyle bir sey var
mesela biri kofte demis sonra bakmis ki baskasinin menusu daha iyi ondan daha iyi bi yemek yapmak isteye bilir sonra

Hayir iste degistirme olmasin, sadece ayni yemegi ekleyenlerden sonra ekleyenin yeni bir fikre gitmesi mümkün olsun. Bu olay da cok nadir olur saniyorum :)

Ama bir dakika haklisin, simdi herkes ayni anda yazmayacagi icin önce yazanlar dezavantajli konuma düser.

Bilemedim :(

Ama bu sekilde sürekli icimizde bir stresle bakiyoruz listeye ya benimki eklendiyse? diye :) Hatta yaparken bile o stres yasanir. Düsünsene sen de cerkez tavugu yapiyorsun ben de ayni anda siteye ekliyoruz!!! :):):):)

Ya da Kazen`e mesaj atalim hangi yemegi yapacagimizi, 1 2 gün icinde, sonra ayni yemegi secenlerden ikincisine uyari gitsin, yemegini degistirsin o gün icinde, sonra Kazen listeyi aciklasin. Bu da Kazen`e fazladan is olacak ama ......

Neyse bilemedim birsey bulmak lazim ama hep birlikte düsünelim bari

Son düzenleme:
karahindiban(radika) ve kuşkonmazı bende severim
özellikle hindiba yı haşlayıp limon ve zeytinyağ ile salata yapıyorum nefis oluyor
deniz börülcesini yemedim bak onu bilmiyorum işte

Ben sana yaparım zamanı gelince, zaten çok zor değil de ayıklamak biraz vakit alıyor :56::56:

Ben yine katılamayacağım ya :9::9::9: var bir şey ama anlamadım gitti...
Evlilik yıl dönümümüz bu haftaydı, sağa sola koşmaktan yapamadım.
Kuş vardı onunla ilgilendim ve yarın evden foto yükleyemem yine, çünkü
sistemsel engelli... :ssz::ssz: Vardır bir hayır ama lezzeetli tariflerinizin
takipçisiyim. Lamb'ım senin tarfini dört gözle bekliyorum :103::103::103:

Ben sana yaparım zamanı gelince, zaten çok zor değil de ayıklamak biraz vakit alıyor :56::56:

canim beni heyecanlandirma cok zor birsey yapmayacagim ama güzel bir tarif kazanmasa bile seveceginizi düsünüyorum :) Zaten amacim daha cok eglenmek bir cumartesi günü :)
Bir dahaki yarismaya kesin katil ama tamam mi???? bir yolunu buldurmaya calisalim:):)
Evlilik yildönümünüzz de kutlu olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :)

Simdi Almanca dil degisimi partnerimle bulusmaya gidiyorum, gelince sana ayrintili yazacagim mesaji da ;)

Bu arada benim Kazen`e sundugum önerimi gelistirici fikirler bulunur dilerim :1:

Son düzenleme:
Aynı yemekler yarışınca mesela herkes lezzete değil arkadaşlık ilişkilerine
oy verecek bu defa...

Yemeklere herkes kendi yorumunu eklesin. Limon sıksın, acı koysun,
terbiye eklesin vb...

Bir de şu yarışma için acaba hafta sonunu, yarışma günlerinin ortasına
koysak nasıl olur ki :17::17: Perşembeden başlayıp salı noktalasak
katılımı :17::17::26::26: çok mu abartılı olur isteğim :44::44:

canim beni heyecanlandirma cok zor birsey yapmayacagim ama güzel bir tarif kazanmasa bile seveceginizi düsünüyorum :) Zaten amacim daha cok eglenmek bir cumartesi günü :)
Bir dahaki yarismaya kesin katil ama tamam mi???? bir yolunu buldurmaya calisalim:):)
Evlilik yildönümünüzz de kutlu olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :)

Simdi Almanca dil degisimi partnerimle bulusmaya gidiyorum, gelince sana ayrintili yazacagim mesaji da ;)

Bu arada benim Kazen`e sundugum önerimi gelistirici fikirler bulunur dilerim :1:

Ben çorbaya da katılacaktım, hatta onu yaptım. Resimleri çektim. Tarifimi falan yazdım.
Siteye de yüklüyordum ama yüklediğim bilgisayarı çocuklar sağolsun becermiş, fotoları
küçültemedim ( boyutları büyüktü ) bir de eşimin ailesi vardı, ameliyat durumu falan vardı
abisinin. Ayıp olmasın dedim, bilgisayar başında çok durmadım. Hala fotolara bakıp
gülüyorum :9::9::9:

Ayrıca çok naziksin canım, inşallah hepimiz, tüm kk ailesi mutlu, huzurlu yuvalara
sahip bir ömür sürer :nazar::nazar:

Bekliyorum seni. Akşam geldiğinde gitmiş olursam, cepten bakmaya çalışırım sana :3::3:

Evet 1. tur birincisinin hediyeleri yola çıktı.....

$10557_511102038940869_1692750374_n.jpg $603150_511101948940878_1786827328_n.jpg

oylama vakti yaklaştı...
Tek tek bakıp duruyorum tariflere.
Hatta hak geçmesin diye iki içli köfte tarifini de denedim.
Baya bir düşünmeme lazım tariflerin hepsi iddialı ayrım yapamıyorum şuan :103:

Kazen birşeyi merak ediyorum tabiki emeğe kesinlikle saygım var ama aynı yarışmada iki aynı menü yarışabilir mi? yarışırsa ben başka bişeyler yapmayı planlıyorum.

Merhaba
Evet yarışabilir bu konuda hiç bir sıkıntı yok.

tam oylama günü misafirim geliyor olur mu neyse arada gelip bakarım bende:36::36::36::36::36:

ahh canım benim ne kibarsın yemiş kadar oldum canikom:54:
yüklersin kız acele et
umarım yarışma bitene kadar daha çok tarif eklenir bayılıyorum bu bölüme yaa sitede en beğendiğim bölüm burası diyebilirim yani değişik değişik denenmiş tarifleri öğrenmek nasıl haz bilemezsini hele yemek yapmaya meraklıysanız
bütün arkadaşlara teşekkür ediyorum bu yönden tabi site sahibine de teşekkürü bir borç bildim şuan süper fikir di bu yarışma:54:

Son düzenleme:
Katilan arkadaslarin hepsine basarilar.
Kesinlikle herbiri oldukca emek sarfedilerek yapilmis.
Bilemiyorum ama sanirim cok cok zor secim yapabilirim.
Aslinda secim yapmamayi düsündüm ama sonucta bir yarisma ve secim yapilmadan olmuyor.
Ama sunu söylemeliyim, laf olsun diye degil, gercekten hepsi birinciligi hakediyor.

Kazen;

oylama bu gece 24:00da mı başlayacak acaba:26::26::26:

Back