Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ay yarin son gun mu ben 3 subat biliyodum:18:yarin mutlaka yapmam gerek:18::18:
Azeriinnn ayni dertten muzdaribiz :) Benim de yarin kesinlikle yapmam lazim son sans
Umarim ayni seyleri eklemeyiz :)
Azeriinnn ayni dertten muzdaribiz :) Benim de yarin kesinlikle yapmam lazim son sans
Umarim ayni seyleri eklemeyiz :)
iyi fikir de bi de soyle bir sey varSevgili Kazen,
Benim bir önerim var daha önce geldi mi bilmiyorum. Simdi aklimiza gelen menüyü hemen yapmak gibi bir stres yaratiyor bu yarisma cünkü vakti olan önce yapip ekliyor, ama ya vaktin yoksa (benim gibi, cumartesiye kaldim:) )? Cünkü mesela `icli köfte` biri yapmis eklemis, ben de o sirada pisirme asamasindayim, o kadar ugrasmisim eklemeyeyim mi? Ekleyecegim elbette. Ki görmeden eklemis de olabilirim. ( bu örnek yasandi diye yazdim)
Ayni yemekleri ekleme stresinin üzerimizden kalkmasi icin acaba yarismaya eklemeler baslamadan önce, 1 ya da 2 gün süre verilse ve önce katilacaklar ne yapcaklarini yazsalar? Böylece iki kisi ayni seyi yazarsa özelden konusup degistirebilirler, ya da sonra fark etmeyip yazan baska sey düsünür, böylece baslamadan degisime gider.
Hem de herkes bastan hangi yemeklerin siralanacagina dair bir liste görmüs olur.
Nasil fikir? :)
sacmaysa da saglik olsun
Aa yarın son gün m üşenmezsem bende kendi çapımda birşeyler yaparım diyordum, aperatiflerde, yarın yaptım yaptım o zaman.
iyi fikir de bi de soyle bir sey var
mesela biri kofte demis sonra bakmis ki baskasinin menusu daha iyi ondan daha iyi bi yemek yapmak isteye bilir sonra
karahindiban(radika) ve kuşkonmazı bende severim
özellikle hindiba yı haşlayıp limon ve zeytinyağ ile salata yapıyorum nefis oluyor
deniz börülcesini yemedim bak onu bilmiyorum işte
Ben sana yaparım zamanı gelince, zaten çok zor değil de ayıklamak biraz vakit alıyor
Ben yine katılamayacağım ya var bir şey ama anlamadım gitti...
Evlilik yıl dönümümüz bu haftaydı, sağa sola koşmaktan yapamadım.
Kuş vardı onunla ilgilendim ve yarın evden foto yükleyemem yine, çünkü
sistemsel engelli... Vardır bir hayır ama lezzeetli tariflerinizin
takipçisiyim. Lamb'ım senin tarfini dört gözle bekliyorum :103::103::103:
canim beni heyecanlandirma cok zor birsey yapmayacagim ama güzel bir tarif kazanmasa bile seveceginizi düsünüyorum :) Zaten amacim daha cok eglenmek bir cumartesi günü :)
Bir dahaki yarismaya kesin katil ama tamam mi???? bir yolunu buldurmaya calisalim:):)
Evlilik yildönümünüzz de kutlu olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :)
Simdi Almanca dil degisimi partnerimle bulusmaya gidiyorum, gelince sana ayrintili yazacagim mesaji da
Bu arada benim Kazen`e sundugum önerimi gelistirici fikirler bulunur dilerim
Kazen birşeyi merak ediyorum tabiki emeğe kesinlikle saygım var ama aynı yarışmada iki aynı menü yarışabilir mi? yarışırsa ben başka bişeyler yapmayı planlıyorum.
Ben sana yaparım zamanı gelince, zaten çok zor değil de ayıklamak biraz vakit alıyor
Ben yine katılamayacağım ya var bir şey ama anlamadım gitti...
Evlilik yıl dönümümüz bu haftaydı, sağa sola koşmaktan yapamadım.
Kuş vardı onunla ilgilendim ve yarın evden foto yükleyemem yine, çünkü
sistemsel engelli... Vardır bir hayır ama lezzeetli tariflerinizin
takipçisiyim. Lamb'ım senin tarfini dört gözle bekliyorum :103::103::103: