Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de karar veremiyorum:26:
evet,oyumu o güzel sunumu ve değişik tatlarıyla amonra'ya vermiş bulunuyorum.hayırlı uğurlu olsun.
herkesin emeğine sağlık.hepsi çok güzeldi.oy verme kriterim,çok bilindik olmayan,sunumu değişik ve yarışmanın konusuna tam uygun(meze ve ara sıcak)olarak hazırlanmasıydı.
Merhaba,
ikinci yarisma ve yine birbirinden guzel,basarili yemekler..hepinizin ellerine saglik sevgili arkadaslar..diyette olan biri olarak boylesine guzel tarifler arasinda bir ara gozum dondu ama nasil olsa diyet sonrasi yapabilirim diye dusunerekten tariflerime ekledim hepsini..oylama yaparken coook zorlandim defalarca baktim ama en nihayetinde oyumu Krep İstiridye Yatağında Mantar ve Yufka Çanağında Çerkeztavuğu / A m o n r a verdim..oncelikle konu "ara sicaklar ve soguklar -mezeler "oldugu icin tarifin bu basliga en uygun olanlarina yogunlastim,ikinci olarak gorselligine ,sunumuna baktim,sonra verilen emege ve sonrada damak tadima uygunluguna...ve iclerinden bana en yakin olan bu tarif oldu...hepinize bol sanslar diliyorum....