• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mezeler - Ordövrler Ara Sıcaklar ve Ara Soğuklar / Mezeler

En başarılı bulduğunuz Ara Sıcak, Soğuklar / Mezeler tarifi ;

• Ankete Katılan
    342
çok istedim butik pasta olayını
ama eş dost, akraba ve onların tavsiyesiyle isteyenlerin dışında hiç sipariş almadım
ciddi mesai istiyor bu iş
ama sevdiklerimi kk daki arkadaşlarımı kırmam yaparım:34:

oy oy oy bak böyle yazdın beni yüreğimden kaptın :9: bende eski k.k.lıyım ağustos ayının sonu miniğin doğum günü şimdiden yaz ajandana :34:

Oyumu verdim sana gerçi birincisin çok sana katkısı olmaz ama :23:

ahh canlarım benim, sizler ne düşünceli, ne ince insanlarsınız:27:
beni düşünen birilerinin olması ne harika bir duygu:9:

tabii ki de öyleyiz arkadaşlarımın sağlığı rahatı bizim için ön planda olur yoksa katıl hep kazan yanii hiç sorun değil canıımmmm :9::9:

Amonra bu arada çaktırmadan hala oy almaya devam ediyorsun biz burada konuşurken bir bakıyorum hala ilerliyor ver ver bitmedi oylar yahu pazara kadar sürer bu böylee artık oylama bittiğinde göreceğim sayıyı düşünemiyorum.. :52:

oy oy oy bak böyle yazdın beni yüreğimden kaptın :9: bende eski k.k.lıyım ağustos ayının sonu miniğin doğum günü şimdiden yaz ajandana :34:

Oyumu verdim sana gerçi birincisin çok sana katkısı olmaz ama :23:

teşekkür ederim canım
ağustos sonu gelmeden haber et bana yeter
pastası teyzesinden:34:

tabii ki de öyleyiz arkadaşlarımın sağlığı rahatı bizim için ön planda olur yoksa katıl hep kazan yanii hiç sorun değil canıımmmm :9::9:

canımsın ben de öyle düşünmüştüm zaten:9:

Amonra bu arada çaktırmadan hala oy almaya devam ediyorsun biz burada konuşurken bir bakıyorum hala ilerliyor ver ver bitmedi oylar yahu pazara kadar sürer bu böylee artık oylama bittiğinde göreceğim sayıyı düşünemiyorum.. :52:

maşallah de kız:nazar:
darısı benden sonraki yarışmacıların başına:1:

maşallah de kız:nazar:
darısı benden sonraki yarışmacıların başına:1:

Maşallah Maşallahh :nazar::nazar::nazar:

Aminn İnşallah özellikle bana.

Ben katılırsam eğlence amaçlı katılcam kazanmayı herkes gibi isterim ama sorgulamam neden ben almadımm sen aldın heyytt demem yanii her zaman hakeden kazansınn..

Sunumdaki emeğin oylara yansımış insanaar tadamadıkları için göze güzel görüneni daha çok beğendiler demek ki elbette tadı da güzeldir böyle özenilen birşeyin tadının da kötü olması düşünelemeyeceği için de geliyor oylar bence. :34: bundan sonra bir süre katılmasan bile bir süre sonra tekrar katılabilirsin.. :34: ama bizim önümüzü bir aç yanii Amonraaa yanii yorulma diyee arkadaşımmm :9:

Son düzenleme:
Maşallah Maşallahh :nazar::nazar::nazar:

Aminn İnşallah özellikle bana.

Ben katılırsam eğlence amaçlı katılcam kazanmayı herkes gibi isterim ama sorgulamam neden ben almadımm sen aldın heyytt demem yanii her zaman hakeden kazansınn..

Sunumdaki emeğin oylara yansımış insanaar tadamadıkları için göze güzel görüneni daha çok beğendiler demek ki elbette tadı da güzeldir böyle özenilen birşeyin tadının da kötü olması düşünelemeyeceği için de geliyor oylar bence. :34: bundan sonra bir süre katılmasan bile bir süre sonra tekrar katılabilirsin.. :34: ama bizim önümüzü bir aç yanii Amonraaa yanii yorulma diyee arkadaşımmm :9:

sağ olsun oy verenler, beğenenler:16:
bana 1 birincilik yeter bundan sonra izleyiciyim sadece:16:

Ben bir daha oy kullanmayayım 100 kaplan gücü : )))

senin mübarek ellerinin uğuru abi kesinlikle:16:
bir oy verdin 100 oy aldım:34:

valla öyleee.. uğur, şans ne dersen artık bir oyun arkasından 100 oy geliyor. Akşamdan bu yana da artarak devam ediyor ama. Daha iki gün var 150 kaplan gücü olur mu acabaa çok mu abarttım hiç belli olmaz ki ama dimi.. ,

Ben bu sunumu alıcam tv de yemekteyize katılıcam hee birşey desinler ne diyorsuuz siz 4 kişi oy vereceksiniz arkadaşım bu sunuma 100 küsür kişiden oy aldı beee dicemm :9:

Back