- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.243
- 823
İçli köfte ipi göğüslemiş gibi görünüyor. Ara sıcak denince ilk akla gelenlerden olduğu için olsa gerek. Daha çok zaman var elbette oylamanın bitmesine Amonra atak yapar mı bilemiyorum. Ben hala karar veremedim sunuma odaklanıcam sanırım ama düşündüklerimin hepsinin sunumu güzel ne olacak şimdii.. :26:
Sadece ara sıcak denince ilk akla gelen olduğu içinmi ipi gögüslemiş sizceİçli köfte her yemek salonundada vazgeçilmez,mutlaka olan,lezzetli bir ara sıcaktır.Her ne kadar yapımı zor olarakta bilinsede ben bu forum sayesinde bütün bayanların evde kendilerininde yapabilmesi için bu tarifi en ince ayrıntısına kadar anlatmaya çalıştım.Gerek özel mesaj ile gerekse direk yorumlayan arkadaşların olumlu,mutlu,güzel mesajlarını okudukçada çok mutlu oluyorum
Size karar aşamasında kolaylıklar diliyorumEminim gönlünüzü fet eden bir tarif mutlaka vardır...Sevgiler
Sadece ara sıcak denince ilk akla gelen olduğu içinmi ipi gögüslemiş sizceİçli köfte her yemek salonundada vazgeçilmez,mutlaka olan,lezzetli bir ara sıcaktır.Her ne kadar yapımı zor olarakta bilinsede ben bu forum sayesinde bütün bayanların evde kendilerininde yapabilmesi için bu tarifi en ince ayrıntısına kadar anlatmaya çalıştım.Gerek özel mesaj ile gerekse direk yorumlayan arkadaşların olumlu,mutlu,güzel mesajlarını okudukçada çok mutlu oluyorum
Size karar aşamasında kolaylıklar diliyorumEminim gönlünüzü fet eden bir tarif mutlaka vardır...Sevgiler
ben içli köftenin zor bir tarif olduğunu düşünmüyorum arzumcum sadece pek tanınan bir tarif olmasına bağlıyorum ipi göğüslemesini ama bir içli köfte daha var o böyle rağbet görmedi:26:
ben safahattan yana oy kullandım böreklerin kenarını bükmek cidden iş yani
bunun yanında hakkını vermek gerekirse patatesli kol böreği , kiraz yaprağı sarması daha zor tarifler.
emeğe oy verilmişti geçen yarışmada ben mesela 7 saatimi mutfakta geçirdim. üstelik bunu 7.5 aylık bir bebekle yaptım. bu yarışma da gördüm ki emeğe oy verilmiyor...
senin tarifini beğendim kesinlikle başarını da tebrik ederim ama ben düşündüğümü söylerim... alınmassın umarım....
ben içli köftenin zor bir tarif olduğunu düşünmüyorum arzumcum sadece pek tanınan bir tarif olmasına bağlıyorum ipi göğüslemesini ama bir içli köfte daha var o böyle rağbet görmedi:26:
ben safahattan yana oy kullandım böreklerin kenarını bükmek cidden iş yani
bunun yanında hakkını vermek gerekirse patatesli kol böreği , kiraz yaprağı sarması daha zor tarifler.
emeğe oy verilmişti geçen yarışmada ben mesela 7 saatimi mutfakta geçirdim. üstelik bunu 7.5 aylık bir bebekle yaptım. bu yarışma da gördüm ki emeğe oy verilmiyor...
senin tarifini beğendim kesinlikle başarını da tebrik ederim ama ben düşündüğümü söylerim... alınmassın umarım....
Ben de burda her çeşit insan olduğunu gördüm kimisi pratik kolay olanları begeniyo kimisi zor olanı
Kimisi fotosu güzel olani kimisi sunumu
Ben geçen sefer bi çorba için baya bi zaman alan bi çorba yaptim sırf taninmadigi için oy alamadım
Ama bu sefer ne yalan söyliyim içimden zor bi şey yapmak gelmedi sefkim kırıldı
Senin ve tanemin yaptıkları en çok zaman alandi ben de o yüzden taneme kullandim oyumu
Eğer iki tarif arasında kalinmishsa en guzel fotoğraf makinesi olanı değil de en zor yemek yapana oy verilmeli bence
Sözlerim kesinlikle arzuma değil genel olarak söylüyorum
yoo seninki de o kadar pratik değil canımm ebvde lahmacun yapmak hem de o kadar güzel gözükmesi kolay değil bence. Aynı dışarıda yediklerim gibi gözüküyordu hem de ev yapımı. Çok zor tarifler paylaşıldı hepsinde emek var insanlar oy verirken o yüzden sunuma dikkat ediyorlar bence oy vermek zorlaşınca sunuma yöneliyorlar çünkü tadamıyoruz yemekleri ve baktığın zaman iştah kabartması da önemli hale geliyor bu kadar zor tarif arasında seçim yapmak gerçekten çok zor. Sunuma gösterilen özen yemeği yaparken de özen gösterildiğini düşünüdürüyor sanırım insanlara ben daha oy vermedim hala düşünüyorum senin ki de çok ağız sulandıran bir tarif hatta handan ablam falan aşırdık lahmacunundann hakkını helal ett
Ozamanda şunu düşündüm bi anda hepimizim profösyönel bir fotorafçı olması lazım sonuçta bunlar evde çekilmiş foğroflar
Nekadar görselik olsada bir fotoğrafçıya göre çok hatalarımız vardır
yoo profesyonel fotoğrafçı olmaya gerek yok ki bende anlamam zaten perspektif, ışık falan. Hepsi evde çekilmiş fotoğraflar kimse stüdyoda çekmedi sonuçta ama güzel sunulan birşeyden bahsediyorum, sunuma özenmek tabağıyla ya da sunumun ilginçliğiyle sıradışı olmasıyla hiç olmazsa daha yakından çekip daha iyi görebilmemizle. Çok güzel tarifler hepsi ve hepsi birbirinden zor seçmek zor olunca da insanlar sunuma yönleniyorlar en iştah kabartıcı sunuma oy vermek durumunda oluyorlar tadamadığımız için ya da işte bilindik tariflere oy geliyor. Herkesin seçim kriteri farklı ben şahsen sanal ortam olduğu için sunuma daha çok oy geliyormuş gibi hissettim arada kalanlar için bu seçenek ön plana çıkıyor. Ama hepsi de birbirinden güzel lezzetler ara sıcak denilince ilk akla gelen ne varsa yapılmış paylaşılmış. Herkesin emeklerine sağlık. Ben daha oy verebilmiş değilim zaten direkt tuttuğum yok kaldım arada çıkamıyorum işin içinden :26:
- Yarışmaya katılırken kendinize sanal bir sponsor bulmuş gibi sponsor lansmanı yapılmalıdır. (Pınar Süzme Yoğurt sponsorluğunda gibi ...)
Acıklaman için çok teşekürederim sanada seçiminde kolaylıklar diliyorum
İçli köftenin yapımı zaman alıyor ve bence zahmeti bur tarif.Genelde dışarıda yenen bur aparatif bu yüzden bence
Oylalardada görüldüğü üzere herkes farlı düşünerek oy vermiş.Mesela seninde dediğin gibi iki içli köfte tarifi var evet ama yapımı farklı,fotogaraflanması farklı.. Kimi emeğe oy verir,kimi sunuma,kimi sadece fotograflamadaki özene,kimide tarifi bizzat yapıp beğeni vererek oylar.Sonuçta yarışma kategorisinde paylaşım yapıldığı için farklı düşünceler olabiliyor.İnan kimin ne zor şartlarda paylaşım yaptığını asla bilemeyiz.Benimde sol yüzük parmağımda ufak bir sakatlık olmasına rağmen yaptım ve paylaştım.. Siteye tek tek ôzenerek fotografları yüklemek,tarifi ayrıntısına anlatmak bile çok zaman alıyor bilirsin
Bence bütün tarifler ayrı bir güzel,hepsi en yüksek oyları hak ediyorAma bu bir yarışma olduğu için işin içine birazda şans giriyor..
Aşkolsun niye alıniyimAsla alınmam,saygı çerçevesinde yorum yapıldığı sürece her türlü yoruma açık olmak lazım degilmi
Sevgiler,Saygılar....
Ben de burda her çeşit insan olduğunu gördüm kimisi pratik kolay olanları begeniyo kimisi zor olanı
Kimisi fotosu güzel olani kimisi sunumu
Ben geçen sefer bi çorba için baya bi zaman alan bi çorba yaptim sırf taninmadigi için oy alamadım
Ama bu sefer ne yalan söyliyim içimden zor bi şey yapmak gelmedi sefkim kırıldı
Senin ve tanemin yaptıkları en çok zaman alandi ben de o yüzden taneme kullandim oyumu
Eğer iki tarif arasında kalinmishsa en guzel fotoğraf makinesi olanı değil de en zor yemek yapana oy verilmeli bence
Sözlerim kesinlikle arzuma değil genel olarak söylüyorum
Bence yarismaya katilan arkadaslar oy oranina bakarak hic üzülmemeli.
Cok emek harcadigini ama takdir görmedigini düsünmemeli.
Ben sahsen bir cok arkadasi cok takdir ettim.
Gerek azimlerini, gerek harcadiklari zamani, en önemliside emeklerini.
Mecburen birine oy veriyorsun, bazen 4-5 tarif arasinda kalip " yok kesinlikle oy kullanamayacagim, bunlarin hepsi cok güzel" diyor insan ama sonunda kullaniyor "yarisma sonucta" diyor.
Kesinlikle emeklerinizin takdir edilmedigini düsünmeyin.
Ben mesela arzum77, Mrs.Who, safahat gibi arkadaslari sitede gezerken hic görmemistim ama simdi tarifleri ve emekleri ile aklimda yer ettiler.
Imkan olsaydida ilk 3, ilk 5 secebilseydik.
Hepinizin emegine saglik.
Kazanan kim olursa olsun ben hamarat hanimlarimizi takdir ediyorum!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?