- 6 Ocak 2014
- 5.231
- 3.695
Super ellerıne saglık, bız burda buzlu balıga talım
Bızde de bu vardı
Ilk kez yaptım harıkaydı adı hıngel mıs
Ben sarımsaklı yogurtla salca sos yaptım ustune
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Super ellerıne saglık, bız burda buzlu balıga talım
Sağol ablam, sana da mutlu haftasonları diliyorum. Sevgililer günün kutlu olsun Ben de atacağım birazdan kombinimiMesai biter ve ben evime giderim herkeze iyi hafta sonları ve SEVGİLİLER gününüz kutlu olsun.. yarın kombin yapayın margacıma atayım resimlerimi..tee o yarışmayada katılayımmama bu sefer tarihi unutmadann hi hi hi ..
Ellerine saglik canim muhtesem gorunuyor.Super ellerıne saglık, bız burda buzlu balıga talım
Bızde de bu vardı
Eki Görüntüle 1414275
Ilk kez yaptım harıkaydı adı hıngel mıs
Ben sarımsaklı yogurtla salca sos yaptım ustune
Hayırlı akşamlar canım, nasılsınHayırlı aksamlarınız olsun hepınızın
Hayırlı Akşamlar canım nasılsınHayırlı aksamlarınız olsun hepınızın
Teşekkür ederimSağol ablam, sana da mutlu haftasonları diliyorum. Sevgililer günün kutlu olsun Ben de atacağım birazdan kombinimi
Ooo çok güzel görünüyorrr ellerine sağlık,,
Hayırlı akşamlar ne var ney yok
İyıyim ben de teşekkür ederim, diğer yarışma için kombinimi hazırlıyorumHayırlı Akşamlar canım nasılsın
Teşekkür ederim
İyidir canım sen nasılsın
Maşaallah maşaallah yarışmadan yarışmaya koşuyorsunuzİyıyim ben de teşekkür ederim, diğer yarışma için kombinimi hazırlıyorum
Hayırlı akşamlar canım, nasılsın
Tesekkurler kızlar su saat oldu kosturmaca bıtmedı:) sımdı eltıme davetlıyım oraya gıdıyorum kızlarlaHayırlı Akşamlar canım nasılsın
Teşekkür ederim
İyidir canım sen nasılsın
Ilk defa oldu, bir taşla iki kuşMaşaallah maşaallah yarışmadan yarışmaya koşuyorsunuz
oh oh, çaya davet gibi geldi buTesekkurler kızlar su saat oldu kosturmaca bıtmedı:) sımdı eltıme davetlıyım oraya gıdıyorum kızlarla
Yok canım biter mi ben de yeni oturdumİyi gezmeler canımTesekkurler kızlar su saat oldu kosturmaca bıtmedı:) sımdı eltıme davetlıyım oraya gıdıyorum kızlarla
Hayırlısı olsunIlk defa oldu, bir taşla iki kuş
oh oh, çaya davet gibi geldi bu
bizde de var çay ohh
Ben varımKimler varr
NevosuummmmBen varım
Hoşgeldin canım nerelerdesin özledik seniNevosuummmm
Sabaha kadar oturuyorsunHoşgeldin Pinkom nehaberBende varım ama yok gibiyim gözüm kapanıyor yine
iş dolayisiyla gezdik biraz canm ya. Fuar vardi oraya gittik,giremedim pek. Bende sizi özledim vallaHoşgeldin canım nerelerdesin özledik seni
Iyidir Nevosum omzum ağrıyor, gece deli yattım yineSabaha kadar oturuyorsunHoşgeldin Pinkom nehaber