- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.024
- 36
Pinko resmen uyku tulumu gibisinBende varım ama yok gibiyim gözüm kapanıyor yine
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Pinko resmen uyku tulumu gibisinBende varım ama yok gibiyim gözüm kapanıyor yine
Çok iyi yapmışsınız canımEvde olmayınca zor oluyoriş dolayisiyla gezdik biraz canm ya. Fuar vardi oraya gittik,giremedim pek. Bende sizi özledim valla
Nasıl yok masaj yapanIyidir Nevosum omzum ağrıyor, gece deli yattım yine
Masaj yapanımızda yok ki
Bana hamilesin de diyemezler.. özüm buPinko resmen uyku tulumu gibisin
Aynen ya baya yorucu oldu. Göçebe hayati yaşadık 1 HaftaÇok iyi yapmışsınız canımEvde olmayınca zor oluyor
Hahah bekarken de böyle miydinBana hamilesin de diyemezler.. özüm bu
İtiraf ediyorum ben bir ara acaba hamile mi diye düşünmüştümBana hamilesin de diyemezler.. özüm bu
İyi olmuş belki uzun süre elinize geçmez böyle gezmekAynen ya baya yorucu oldu. Göçebe hayati yaşadık 1 Hafta
Yok tabi kocamın Aklı fikri işte Işini bitirdin mi?Nasıl yok masaj yapan
Benim de her yerim ağrıyor
Gece oturup gündüz uyuyordumHahah bekarken de böyle miydin
Ay evetİyi olmuş belki uzun süre elinize geçmez böyle gezmek
Yok nevoşum orjinalim buİtiraf ediyorum ben bir ara acaba hamile mi diye düşünmüştüm
Yarasa gibi yaşıyodun demekYok tabi kocamın Aklı fikri işte Işini bitirdin mi?
Gece oturup gündüz uyuyordum
Ben de uyumayı seviyorum ama gece oturup sabah hatta öğlene kadarAma elime geçmiyorÖğleden sonra hiç uyuyamamHahah bekarken de böyle miydin
Adam senin için çalışıyorYok tabi kocamın Aklı fikri işte Işini bitirdin mi?
Gece oturup gündüz uyuyordum
Aynen :)) çocuk olana kadar devamYarasa gibi yaşıyodun demek
Uyu bakalım bebek olunca eline geçmeyecekYok nevoşum orjinalim bu
Bende uyumayi severim ama akşam 8 de uyumam hiç. Yarın kendime tatil verdim yaticam öğlene kadarBen de uyumayı seviyorum ama gece oturup sabah hatta öğlene kadarAma elime geçmiyorÖğleden sonra hiç uyuyamam
Neyi nettimAynen :)) çocuk olana kadar devam
Sen nettin
Ay evet
Hadi bakalım az kalmışAdam senin için çalışıyor
Bugün yapmam gerekenleri bitirdimYarın mutfağı yaparsam bayağı azalacak işim