- 16 Ağustos 2010
- 293.071
- 602.982
- 43
Ben 12'de bile uyuyamamBende uyumayi severim ama akşam 8 de uyumam hiç. Yarın kendime tatil verdim yaticam öğlene kadar
Çok iyi yaparsın canımBiraz dinlen keyif yap
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben 12'de bile uyuyamamBende uyumayi severim ama akşam 8 de uyumam hiç. Yarın kendime tatil verdim yaticam öğlene kadar
Benim salon çok büyük 3 odaya bedelOrayı bitirsem rahatlıyacağımHadi bakalım az kalmış
O da doğru da bazen sıkılıyorum
Vaayyy anasinii Allahimmm bu nasil benim aklima gelmediii Suan kendimden utandim hatta kendimi kiniyorum
Harbi'cim evde kutlama için birşeyler yapsanMesela içli köfte yaprak sarma birde mezeYapmışken birde resim çekip eklesen ne güzel olur
Çok iyi düşündüm değil mi
İşte benim kadar zeki değilsin ondanVaayyy anasinii Allahimmm bu nasil benim aklima gelmediii Suan kendimden utandim hatta kendimi kiniyorum
Ne bileyim işte genel olarak nettin :))Neyi nettim
Ver kızların eline bezleriBenim salon çok büyük 3 odaya bedelOrayı bitirsem rahatlıyacağım
Haklısın yapacak birşey olmayınca
Hoşgeldin canım nasılsınHüülooo hop ben geldim. hepinizi öpüyorum göbecikler ata ata geldim panpaaaa
Hoşgeldin hayırdır:))Hüülooo hop ben geldim. hepinizi öpüyorum göbecikler ata ata geldim panpaaaa
Aman onlar çok narin iki yeri silip 3 gün yatarlarNe bileyim işte genel olarak nettin :))
Ver kızların eline bezleri
Iyiyim şükür nevrestem sen nasılsınHoşgeldin canım nasılsın
Atalım göbecikler
Nevosssss nevosssss boş mezar görse içine atlayan nevossss yine beni hipnoz etmeye başladın heeİşte benim kadar zeki değilsin ondan
Evet cevabı alayım
He bişey etmedim yatiyorum deniz yıldızını izliyorm sen nettinNe bileyim işte genel olarak nettin :))
Ver kızların eline bezleri
hosbuldum betülü uyuttumda onun mutluluğu var üstümdeHoşgeldin hayırdır:))
Ben de iyiyim canım çok şükürKızın nasılIyiyim şükür nevrestem sen nasılsın
Şansımı denemek istemiştimUmarım işe yaramıştırNevosssss nevosssss boş mezar görse içine atlayan nevossss yine beni hipnoz etmeye başladın hee
He bişey etmedim yatiyorum deniz yıldızını izliyorm sen nettin
Bundan büyük mutluluk var mıhosbuldum betülü uyuttumda onun mutluluğu var üstümde
Oy oy :))Aman onlar çok narin iki yeri silip 3 gün yatarlar
Ben de tv ye bakıyorum bozulup duruyorNevosssss nevosssss boş mezar görse içine atlayan nevossss yine beni hipnoz etmeye başladın hee
He bişey etmedim yatiyorum deniz yıldızını izliyorm sen nettin
hosbuldum betülü uyuttumda onun mutluluğu var üstümde
iyi şükür poposunda kelebekler uçuşturuyor hanımım yok nevrestem kızım olunca biraktimBen de iyiyim canım çok şükürKızın nasıl
Sen çalışıyor musun
Benim net bu ara çok ağırOy oy :))
Ben de tv ye bakıyorum bozulup duruyor
Gözün aydın
Allah kolaylık versin canım bebeğin çok küçük zor olur çalışmakiyi şükür poposunda kelebekler uçuşturuyor hanımım yok nevrestem kızım olunca biraktim
Havadan dolayı mı acaba seninki deBenim net bu ara çok ağır