Bu konuda şansızsınEvet iki tane.Üç kişi seni izliyor heyecan yapmamak mümkün mü?Stopla kaldım ben.Anında indiriyorlar.En kötüsü de o.Trafiğin ortasında iniyorsun.Tolerans gösterenleri de duyuyoruz ama bana rastlamadı.
Çok kötü bir iki puan.Ben de bitişe çok az kala kaldım.Çok canımı sıkıyor.Hiçbirşeyden zevk alamaz oldum.
İyi geceler canım.Kızlar bana uyku saatı hayırlı geceler sıze
Hayırlı GecelerKızlar bana uyku saatı hayırlı geceler sıze
Şöyle de düşünüyorum.İlk seferde alsaydım bu kadar iyi öğrenemezdim.Kaldıkça eğitim alıyorum çünkü.Bu konuda şansızsın
Canım herşeyde bir hayır vardır üzme kendini
Bı daha sefere sans senden yana olur ıns..Evet iki tane.Üç kişi seni izliyor heyecan yapmamak mümkün mü?Stopla kaldım ben.Anında indiriyorlar.En kötüsü de o.Trafiğin ortasında iniyorsun.Tolerans gösterenleri de duyuyoruz ama bana rastlamadı.
Çok kötü bir iki puan.Ben de bitişe çok az kala kaldım.Çok canımı sıkıyor.Hiçbirşeyden zevk alamaz oldum.
Tabi canım öyle oluyorŞöyle de düşünüyorum.İlk seferde alsaydım bu kadar iyi öğrenemezdim.Kaldıkça eğitim alıyorum çünkü.Sağol canım.
Evet aynen öyle canım.Tabi canım öyle oluyorBelki alıp kullanmıyacaktın böyle her defasında daha iyi oluyorsun
Unutuluyor diyorlar.Ama pek unutulacak birşey değil.Debriyaj,fren,gaz işte.İyi tarafından bakman iyi olmuş
Ben ehliyeti aldıktan 3 yıl sonra aktif kullanmaya başladım
Yok canım unutulmuyorUnutuluyor diyorlar.Ama pek unutulacak birşey değil.Debriyaj,fren,gaz işte.Ben de üç sene sonra kullanırım belki de.
Evet o da var tabi.Yok canım unutulmuyorAma kullansaydım şimdi daha iyi olabilirdim
Lahana sarması çokkkk severimmm..Ben tembellikle meşgulum.
Senin sevmediğin şey.Kızartma.Canım cok patlıcan kızarması istiyordu aldırdım.
Kayıkçı çorbası
Karışık kızartma (Yoğurtlu ve domates soslu)
Lahana sarması
Kabak tatlısı
Kabak tatlısı yemedim.Kahve ve ıslak kek yedim.
Çocuklar çok seviyor reklamları benimki reklam çıkar bitene kadar tv başındaEvet çok gıcık, büyük kızımla ben gıcık oluyoruz, küçük coşuyor reklam çıkınca
Günaydınnn kazen düzeltecekmişş..Günaydın hanımlar.çorblar pastalar makarnalar vs baslıkları altında tarıfler vardı ama hepside sıfır olmuş acaba nereye gitti onca tarıf
Hediyem geldi
Ben çok beğendim, bakalım siz de beğenecekmisiniz :))
Eki Görüntüle 1410505 Eki Görüntüle 1410507 Eki Görüntüle 1410511
Günaydınnnnbu sabah ki kahvaltımı ben uyurken eşim hazırlamış güne güzel başlamak için güzel bir kahvaltı gibisi yok
Eki Görüntüle 1411421
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?