- 6 Ocak 2014
- 5.231
- 3.695
- 198
Ay ıyı barıAnlaştık
Aaaa öyle mi nereye gitmişler
Canım onları taşıdım o kısım boşalacakOrası öyle dolduki yeni konular görünmüyor..
Konularınız Yemek tariflerindeki alt başlıklara taşındı.
Hoşbuldum canımHoşgeldiniz hanımlar geçin oturun
Sevgi azalmadı da insanın ilgi alanları farklılaşıyor.Rolü etkiliyor insanı.Sonraki rollerini sevmedim.neden azaldı bu sevgi?
Yok canım ben taşıdım Kazen alt başlıkları silecekAy ıyı barı
Konular var msjlar sıfır olunca kaldım boyle
Tamam canım yerimiz var sen merak etmeHoşbuldum canımOturdum da, birazdan kızımı uyutmaya gidicem yerimi kapmasın kimse Nevoş
Aynes reklamı var ya oadan dolandı dillerine, hele en küçüğü akşama kadar iyilik sağlık diye dolanıyorÖyle mi söylüyorlar.Ben de iyiyim canım.
İyi geceler canım görüşürüz..Ben çıktım iyi geceler herkeze
Tamam:)Tamam canım yerimiz var sen merak etme
bilmiyorum o reklamı ama ne güzel bir söz dolanmış agızların,hoşuma gittiAynes reklamı var ya oadan dolandı dillerine, hele en küçüğü akşama kadar iyilik sağlık diye dolanıyor
Adra ehlıyet olayını okudum cnm bıdahakı sefere alırsın ıns
Tr de cok kolaydı ehlıyet almak oysakı son zamanlar zorlastı sanırım..
Burda oyle zorkı yazılı sınavı gecmek ıcın bıle 900 kusur soru calısıyosun
Hıı hatırladım.Gıcık bir reklam.Aynes reklamı var ya oadan dolandı dillerine, hele en küçüğü akşama kadar iyilik sağlık diye dolanıyor
Evet ya eltım yazık kac aydır yazılı sınavı gecmek ıcın ugrasıyorOrası daha zormuş
Burasıda şimdi zorlaştı
ay bi izleyeyim ya merak ettimHıı hatırladım.Gıcık bir reklam.
Reklamı hiç sevmiyorum aslında ben ama onlar çok seviyor:)bilmiyorum o reklamı ama ne güzel bir söz dolanmış agızların,hoşuma gitti
Hıı hatırladım.Gıcık bir reklam.
şimdi izledim,bence şirin.. özellikle araba :)Reklamı hiç sevmiyorum aslında ben ama onlar çok seviyor:)
Naber nassın iyilik sağlık demesi çok gıcık:)ay bi izleyeyim ya merak ettim
Burdada kolay değil sınav ama orası bayağı zormuşEvet ya eltım yazık kac aydır yazılı sınavı gecmek ıcın ugrasıyor
Bı kere alamayınca daha fazla heyecan yapıyo her seferınde soruları yaladı yuttu oysakı...
Sağol canım inşallah.Yazılı sınav kolay.92 almıştım.Ben de çalışmışımdır o kadar soruya.Eski sınav sorularından çıkıyor genelde.Evet zorlaştı çok.Parkta milim ölçüyorlar.Parkettim biri pek beğenmedi biri tamam devam et dedi.Sanki kendi cetvelle parkediyor.Adra ehlıyet olayını okudum cnm bıdahakı sefere alırsın ıns
Tr de cok kolaydı ehlıyet almak oysakı son zamanlar zorlastı sanırım..
Burda oyle zorkı yazılı sınavı gecmek ıcın bıle 900 kusur soru calısıyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?