Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Pinkom çok güzelmiş güle güle kullanHediyem geldi
Ben çok beğendim, bakalım siz de beğenecekmisiniz :))
Eki Görüntüle 1410505 Eki Görüntüle 1410507 Eki Görüntüle 1410511
Çok teşekkür ederim nevoşum, çok beğendim modelini kendisini.. Karacayı görünce bi heyecan bastı zatenPinkom çok güzelmiş güle güle kullan
Selam hoş geldin :)
Tabi ki asıl ona teşekkür ediyorum, çok güzel, bayıldım hediyeme
HoşbuldumSelam hoş geldin :)
Çok teşekkür ederimHoşbuldum
Hediyelerin çok güzel canım, güle güle kullan
İyiyim, senden nehaberÇok teşekkür ederim
Napıyorsun nasılsın?
İyi çok şükür, kapı çalana kadar kendi halimde katılıyordum :)) Paket geldi acaba eşimden sevgililer günü hediyesimi, yoksa forumdan mı diye bayağı heyecan yaptımİyiyim, senden nehaber
Bana da hediye geldiğinde paketin üstünde Kadınlar Kulübü yazısını görünce acaip heyecanlanmıştım:) Çok da mutlu oldumİyi çok şükür, kapı çalana kadar kendi halimde katılıyordum :)) Paket geldi acaba eşimden sevgililer günü hediyesimi, yoksa forumdan mı diye bayağı heyecan yaptım
Sen hangisinde almıştın :)Bana da hediye geldiğinde paketin üstünde Kadınlar Kulübü yazısını görünce acaip heyecanlanmıştım:) Çok da mutlu oldum
Benim ki 1.lik ödülü değildi, ilk 3 de olduğum için gelmişti hediye sanırım, kategoriyi unuttum:)Sen hangisinde almıştın :)
Hediyem geldi
Ben çok beğendim, bakalım siz de beğenecekmisiniz :))
Eki Görüntüle 1410505 Eki Görüntüle 1410507 Eki Görüntüle 1410511
3. değil 2. oldun canım.Benim ki 1.lik ödülü değildi, ilk 3 de olduğum için gelmişti hediye sanırım, kategoriyi unuttum:)
Teşekkür ederim Darısı sanaHediyelerin çok güzel pink Güle güle kullan.
Oyyyy oyyyy