- 16 Ağustos 2010
- 293.024
- 602.886
- 43
Oooo tarz ablamŞimdi ne mamalar yersin ordaHoş gördüm nevoşsum sağol,iyiyim güne gideceğim bugün hazırlandım beklemedeyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oooo tarz ablamŞimdi ne mamalar yersin ordaHoş gördüm nevoşsum sağol,iyiyim güne gideceğim bugün hazırlandım beklemedeyim
Napıyorsun ablacım, nasılsın
Mecburen yaptı canımKimse olmayıncaBen de 9 ay yatmıştım yapacak halim yoktuEvet vicdanlari rahat birakmiyor
Oo esine biraz agir gelmistir ama
Oooo tarz ablamŞimdi ne mamalar yersin orda
Tamam o zaman :)) Spor videosu da koyarız günde için yaparız falan, sonra mezdeke oynarız. Çok eğlencezBen mi açacaktımBen ona yetişememSen aç ben gelirim sık sık
Herkes yapmaz gercekten ama yapanlarada kocaman alkis esimde dahilBen kurnazlık yapıyorumda ondan, yoksa benimkide yapmaz herhalde :))
Kolay kolay yok demez gerçi hakkını yemeyeyim adamın
Onuna çizelgesini yapsak fena olmaz aslında
Öyle mi süpersin AblamKK hatun görsünGene katıldım varya valla bilmiyorum neler var acaba
Tamam olur ben varım hepsineTamam o zaman :)) Spor videosu da koyarız gün için yaparız falan, sonra mezdeke oynarız. Çok eğlencez
Tesekkur ederim cnmellerinize saglık,nefis gözüküyor
Yok izleyemedim daha :))Gezmeye gideceğim bekliyorum biraz daha vaktim var,iyiyim sağol sen nasılsın,seyrettinmi filmleri
Öyle mi süpersin AblamKK hatun görsün
Afiyet olsun
Yarışmalar sahiden bağımlılık yapıyorBağımlılık yaptı dermişim
Yok izleyemedim daha :))
O günden beri rahat olamadım ki, biliyorsun eşim rahatsızlandı üstüne misafirlerim geldi, bu ara yoğunum zaten, filmden ötürü mü geliyor bunlar başıma acep
Afiyet olsun ablamWaşşşşşş hepsi benim ona göre kimse sulanmasın böreğe yoksa fururumm
Ellerine sağlık harika gözüküyor,peynirli demi peynirli
Yarışmalar sahiden bağımlılık yapıyor
Afiyet olsun ablam
He he peynirli
Yok Ablam henüz piyasaya çıkmadıYok mu bunun aşısı filan
Yok Ablam henüz piyasaya çıkmadı
Ablam onu yapmalarına asla izin vermiyorumAcilen çıkması lazımmm,norveçli bilim adamı amcalar el atsalar gariiii