- 16 Ağustos 2010
- 293.024
- 602.886
- 43
Efser'cim hoşgeldinKimseçikler yok mu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Efser'cim hoşgeldinKimseçikler yok mu
Hoşbulduk tatlım hepinizi çok özledim bu aralar çok yoğunumEfser'cim hoşgeldin
Kolay gelsin canımHoşbulduk tatlım hepinizi çok özledim bu aralar çok yoğunum
günaydınnnnGünaydınlar hanımlar
Günaydınlar hanımlar
Günaydıngünaydınnnn
Hoşgeldin PinkomGünün aydın olsunGünaydın
Hoş buldum nevoşum Hepimizin olsun inşallahHoşgeldin PinkomGünün aydın olsun
İyiyim canım çok şükürSen nasılsınKeyifler iyi miHoş buldum nevoşum Hepimizin olsun inşallah
Napıyorsun, nasılsın
İyi çok şükürİyiyim canım çok şükürSen nasılsınKeyifler iyi mi
Yok canım nerde sadece toparlıyorum Eşim izin vermedi ,Perşembe Cuma perdeler yıkanacakÖnce cam,duvar perde bitsin sonra halıları sileceğim..1 Haftada bitiririm.İyi çok şükür
Bakınayım dedim ne var yok, sonra işe gömülcem, bitirdin mi temizliği?
Kar yok mu orda? Burası çok soğukYok canım nerde sadece toparlıyorum Eşim izin vermedi ,Perşembe Cuma perdeler yıkanacakÖnce cam,duvar perde bitsin sonra halıları sileceğim..1 Haftada bitiririm.
Kar yok ama yağmur yağıyor birazda ondan erteledikAma ben yağmurların bitmesini bekleyemiyeceğimKar yok mu orda? Burası çok soğuk
Ama o zaman tekrar tekrar silersin Ben hiç cam silmiyorum, o benim işim mi banane eşim sildinKar yok ama yağmur yağıyor birazda ondan erteledikAma ben yağmurların bitmesini bekleyemiyeceğim
Evet yağmurlar azalınca tekrar silerimEn azından tozu gider perdeler temizlenir ve benim ruhumda çiçekler açarAma o zaman tekrar tekrar silersin Ben hiç cam silmiyorum, o benim işim mi banane eşim sildin
Nevos yaz temizligine mi basladinYok canım nerde sadece toparlıyorum Eşim izin vermedi ,Perşembe Cuma perdeler yıkanacakÖnce cam,duvar perde bitsin sonra halıları sileceğim..1 Haftada bitiririm.
Geçen annem geldi ya, temizledi zaten evi Bi süre beni idare eder oEvet yağmurlar azalınca tekrar silerimEn azından tozu gider perdeler temizlenir ve benim ruhumda çiçekler açar
Yok benim eşim silmez ama bana çok yardım eder temizlik yaparken
Cok iyiymis buAma o zaman tekrar tekrar silersin Ben hiç cam silmiyorum, o benim işim mi banane eşim sildin