- 16 Ağustos 2010
- 293.026
- 602.889
- 43
Allah razı olsunBen 13 yıldır dışardayımEvet gercekten yasamayan bilemez ailenden kimse olmamasida daha zor olmustur, benim akrabalar esimin ailesi falan var onlarda cok yardimci oldular allah razi olsun..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah razı olsunBen 13 yıldır dışardayımEvet gercekten yasamayan bilemez ailenden kimse olmamasida daha zor olmustur, benim akrabalar esimin ailesi falan var onlarda cok yardimci oldular allah razi olsun..
Aşısı bulanı fururumŞu anda katılım var sadece,onlar daha sonra belli oluyor.
Sağol hayatım
Bencede öylee
hee anladım sağol cnaımdaha güzel (tavuk yemem de ) ellerine saglık
o kadar heves etmiştim ama tarifiyle koyacaktım burayaTadı daha önemli MickeyGörüntü zamanla oturuyor..
bugün yaparım güveniyorum kendime domates çorbaya da çiçek şehriye koyucam,ben çok seviyorum eskiden vardı gene çıkmış,veya ben yeni buldumEllerine sağlık canımBazen planlar değişebiliyor..
Bende 5.5 yildir gurbetteyim.......Allah razı olsunBen 13 yıldır dışardayım
Canım daha önce cezası varsa cezası katlanmış olabilirKizlar sefimizin mapis cezasi bitmedi mi?
Niye bu kadar uzun ne vukuat islemiski:)
Bazen benimde başıma geliyor beğenmeyip eklemiyorumHatta eskiden koyduklarımı şimdi beğenmiyorumhee anladım sağol cnaım
o kadar heves etmiştim ama tarifiyle koyacaktım buraya
hangi ülke canım?Bende 5.5 yildir gurbetteyim.......
Ben de seviyorum çiçek şehriyeyi bazen pilav yapıyorum onunla güzel görünüyorbugün yaparım güveniyorum kendime domates çorbaya da çiçek şehriye koyucam,ben çok seviyorum eskiden vardı gene çıkmış,veya ben yeni buldum
Allah kolaylık versin canım hangi şehirdesin özel değilseBende 5.5 yildir gurbetteyim.......
Almanya cnmhangi ülke canım?
hahaha dimiBazen benimde başıma geliyor beğenmeyip eklemiyorumHatta eskiden koyduklarımı şimdi beğenmiyorum
Yildiza benziyo o mu?bugün yaparım güveniyorum kendime domates çorbaya da çiçek şehriye koyucam,ben çok seviyorum eskiden vardı gene çıkmış,veya ben yeni buldum
Senin ülke dışıAllah kolaylık versin ben halime şükredeyimAlmanya cnm
ay evet ya yıldız şehriye de deniyor…ben de taaaa çocukluktan seviyorum.çocuklugumu hatırlatıyor..haklısın pilavla da çokgüzel oluyorYildiza benziyo o mu?
Benim kizlar cok seviyo corbada bazen pilavada koyuyorum
sağol abla biraz katı oldu sanırım çünkü bisküvilerin üstüne tam yayamadım yarım yamalak bişey oldu
Allah razı olsunBen 13 yıldır dışardayım
Aşısı bulanı fururum
Kizlar sefimizin mapis cezasi bitmedi mi?
Niye bu kadar uzun ne vukuat islemiski:)
öyle oldu bira zTadı güzel olsunda şekli önemli değil
28 yıldır bende öyleyim ahhh ahhhh
Dur aman elini kana bulamaa
En son siyasetteydi,önceki cezası varsa katlanıyor banlar
Çok zor Ablacım uzaktaTadı güzel olsunda şekli önemli değil
28 yıldır bende öyleyim ahhh ahhhh
Dur aman elini kana bulamaa
En son siyasetteydi,önceki cezası varsa katlanıyor banlar