- 16 Ağustos 2010
- 293.024
- 602.886
- 43
Yok canım benimki yaz öncesi temizliğiYaz temizliğini bu şekilde biraz geçiktireceğimNevos yaz temizligine mi basladin
Yorma kendini o kadar ev isi nankor yap yap bitmez
Öyle canım çok nankör hiç bitmiyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok canım benimki yaz öncesi temizliğiYaz temizliğini bu şekilde biraz geçiktireceğimNevos yaz temizligine mi basladin
Yorma kendini o kadar ev isi nankor yap yap bitmez
Ohhh ne güzelGeçen annem geldi ya, temizledi zaten evi Bi süre beni idare eder o
O çok güzel yardım etsinler tabi :))
Hamileyken mecburen yapıyorlarBenim ikizlerde oturduğumuz evin pencere kapıları değişmişti tüm evi eşim temizlemiştiCok iyiymis bu
Benim esimde ufak tefek islere yardim eder ama en son hamileyken camlari silivermisti oda bahceye bakan bolumleri
Ellerine sağlık canım Şahane görünüyor
Ben kurnazlık yapıyorumda ondan, yoksa benimkide yapmaz herhalde :))Cok iyiymis bu
Benim esimde ufak tefek islere yardim eder ama en son hamileyken camlari silivermisti oda bahceye bakan bolumleri
Onuna çizelgesini yapsak fena olmaz aslındaOhhh ne güzel
Ben kendim yapıyorum ama eşim sağolsun yardım ediyor..Sonra diyete başlayacağım
Eline sağlık
Konu mu açsak diyorsunBen kurnazlık yapıyorumda ondan, yoksa benimkide yapmaz herhalde :))
Kolay kolay yok demez gerçi hakkını yemeyeyim adamın
Onuna çizelgesini yapsak fena olmaz aslında
Maşaallah maşaallahBeni gorende hergun pasta borek yapiyorum zannedecek
Misafir beklemekteyim ondan
Hoşgeldin Ablam nasılsınSelamlar hanımlar
ellerinize saglık,nefis gözüküyorBeni gorende hergun pasta borek yapiyorum zannedecek
Misafir beklemekteyim ondan
Sen vaz mı geçtin ki konu açmaktanKonu mu açsak diyorsun
Selam seksi hatunSelamlar hanımlar
Hoşgeldin Ablam nasılsın
Sen vaz mı geçtin ki konu açmaktan
Selam seksi hatun
Evet vicdanlari rahat birakmiyorHamileyken mecburen yapıyorlarBenim ikizlerde oturduğumuz evin pencere kapıları değişmişti tüm evi eşim temizlemişti
Napıyorsun ablacım, nasılsınSelam bebek
Ben mi açacaktımBen ona yetişememSen aç ben gelirim sık sıkSen vaz mı geçtin ki konu açmaktan
Selam seksi hatun