- 21 Şubat 2010
- 11.020
- 2.474
Ne muhabbetmis masallahHoşgeldinBiz hep burdaydık öyle olunca aktı gitti
tabi baktin kriz yok meydan senin oldu demiBenim çenem açıldı bugün.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne muhabbetmis masallahHoşgeldinBiz hep burdaydık öyle olunca aktı gitti
tabi baktin kriz yok meydan senin oldu demiBenim çenem açıldı bugün.
Sen çıkmıyor muydunSadece kendime alcam vazgecrtim soyle kunefe olcak yaninda maras dondurmasi offf offf
Su içsek yarıyor en son onu konuşuyordukNe muhabbetmis masallah
tabi baktin kriz yok meydan senin oldu demi
Yok canim malesf olumsuz oldu okuluma devam edicem bu yaz kpss ye hazirlanicam eskisi gibi deil 20 borctan kaldi 15 onuda yaza kadar curuttukmu zaten rahatiz artikSen işe mi başladın?
E iyi o zaman canım. Ders çalış sen.Yok canim malesf olumsuz oldu okuluma devam edicem bu yaz kpss ye hazirlanicam eskisi gibi deil 20 borctan kaldi 15 onuda yaza kadar curuttukmu zaten rahatiz artik
Sıraylan geliyorlar
Off bak künefe de iyi yaparım.Sadece kendime alcam vazgecrtim soyle kunefe olcak yaninda maras dondurmasi offf offf
Evet öyle galiba.Bizim çene hep düşük bir araya gelemiyoruz
Hemen kendine yor.Beni görünce mutlu oldun tabi, çenene vurdu
Valla Hürrem`den girdik tavuk göğsünden çıktık.Ne muhabbetmis masallah
tabi baktin kriz yok meydan senin oldu demi
Daha birinin sokunu atamadan kizlar ikincisi geldi
valla ben diyete girdim siz dusunun dombalak oldum ya resmenSu içsek yarıyor en son onu konuşuyorduk
Sıraylan geliyorlar
Adresi veriyorum....
Komşum çıksa ne sevinirim ha
Pinkom benim adreside verBelki bana yakındır
Ben de 3- 4 kilo almışımHepsi aşağıda olunca pek hoş olmadıDiyet şartvalla ben diyete girdim siz dusunun dombalak oldum ya resmen
operim seni bakE iyi o zaman canım. Ders çalış sen.
Tabağı alıp koşardıkKomşum çıksa ne sevinirim ha
Allah kolaylık versin canımYok canim malesf olumsuz oldu okuluma devam edicem bu yaz kpss ye hazirlanicam eskisi gibi deil 20 borctan kaldi 15 onuda yaza kadar curuttukmu zaten rahatiz artik