- 16 Kasım 2008
- 13.766
- 13.437
Vah sana vahlar sana.Babamın evinde böylemiydim, el üstünde tutulurdum, yemek bulaşık derdim yoktu
Onu seven onu da sever.Benim ki fırında değil, ben tenceredekini seviyorum :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Vah sana vahlar sana.Babamın evinde böylemiydim, el üstünde tutulurdum, yemek bulaşık derdim yoktu
Onu seven onu da sever.Benim ki fırında değil, ben tenceredekini seviyorum :))
Dostmusun düşmanmısın bee.. Bu saatte nerden bulup yicez
Pinkom bu cimcimeyi dövelim miDostmusun düşmanmısın bee.. Bu saatte nerden bulup yicez
Eline sağlık canım.Çok güzel görünüyor.
Bilmiyorum artık bakcez.. Yaparım bi ara seni mi kırcamVah sana vahlar sana.
Onu seven onu da sever.
Pinkom bu cimcimeyi dövelim mi
Dostmusun düşmanmısın bee.. Bu saatte nerden bulup yicez
Dövelim.Başıma iş çıkarıyor ya.Pinkom bu cimcimeyi dövelim mi
Tamam yapalımBu saatte yiyebilecek miyizSen yedin mi yoksaDostum dost kiz bunu yapmasinda ne var yarm saatini bilr almaz
Olsun kalkasım yok, ben yapmak istemiyorum ki, yemek istiyorumDostum dost kiz bunu yapmasinda ne var yarm saatini bilr almaz
Bilmiyorum artık bakcez.. Yaparım bi ara seni mi kırcam
Dövelim
Tamam o zaman alın elinize terlikleriDövelim.Başıma iş çıkarıyor ya.
Ben Konya'ya nasıl geleyim bu saatteBuyirun gelin nevosum
Olsun kalkasım yok, ben yapmak istemiyorum ki, yemek istiyorum
Pişecek ,soğuyacakOlsun kalkasım yok, ben yapmak istemiyorum ki, yemek istiyorum
Evde şeker yok Gidip torkunun çikolatasını yiyeyim bariTamam o zaman alın elinize terlikleri
Şimdi mutfağa git,tencereyi al,ocağı yak,sütü çıkar ooooo uzun iş.Dostum dost kiz bunu yapmasinda ne var yarm saatini bilr almaz
Boşver yeme bu saatte yaz geliyorEvde şeker yok Gidip torkunun çikolatasını yiyeyim bari
Yenecek,kilo alınacak.Pişecek ,soğuyacak
yTamam yapalımBu saatte yiyebilecek miyizSen yedin mi yoksa