- 16 Ağustos 2010
- 293.024
- 602.886
- 43
Daha vaktimiz çok duruma göre dereotlu yoğurt ile geliyorumolur olur harika olur..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Daha vaktimiz çok duruma göre dereotlu yoğurt ile geliyorumolur olur harika olur..
Hiç işim yok.Bana aşık mı oluyorsun ne
oof ne güzel olurdu şimdii… ben de hiç yapmadım,deneyeyim bu tarifiBakalım kader kısmet.
Normal sütlaçtan farkı yok ki.Sadece fırına atıp üstünü kızartıyorsun.Yaklaşık bir çay bardağı pirinci haşlıyorum.Üzerine sütü ekliyorum.Bir litreden fazla olur.Şekeri ekliyorum.Sulandırılmış nişasta ekliyorum bir veya iki kaşık.Koyu olursa süt ekliyorum.Sonra yumurta sarısını sütle sulandırıp içine yavaş yavaş katıyorum.Bir paket vanilya ekliyorum.Sonra kablara koyup içine kabların yarısına gelecek kadar su koyduğum tepsiye dizip pişiriyorum.Kolay yolu da fırının ızgarasını açıp su koymadan pişirmek.Cok çabuk pişiyor böyle.Ama aslı öbür türlü.
Rica ederim canım.Çok koyu yapma fırında da çekiyor biraz.Çok teşekkür ederim canım
Aklından çıkaramıyorsun beniHiç işim yok.
Gel al şu sütlaç tarifini de yapıver.
Tamam canım sana zahmet olduRica ederim canım.Çok koyu yapma fırında da çekiyor biraz.
Böyle tarif mi olur hani ölçüsü nerdeBakalım kader kısmet.
Normal sütlaçtan farkı yok ki.Sadece fırına atıp üstünü kızartıyorsun.Yaklaşık bir çay bardağı pirinci haşlıyorum.Üzerine sütü ekliyorum.Bir litreden fazla olur.Şekeri ekliyorum.Sulandırılmış nişasta ekliyorum bir veya iki kaşık.Koyu olursa süt ekliyorum.Sonra yumurta sarısını sütle sulandırıp içine yavaş yavaş katıyorum.Bir paket vanilya ekliyorum.Sonra kablara koyup içine kabların yarısına gelecek kadar su koyduğum tepsiye dizip pişiriyorum.Kolay yolu da fırının ızgarasını açıp su koymadan pişirmek.Cok çabuk pişiyor böyle.Ama aslı öbür türlü.
Herşey göz kararıBöyle tarif mi olur hani ölçüsü nerde
İyi geceler canımhadi kızlar iyi geceler,yarın görüşürüz
:)) Benim elimin gözümün ayarı yok ki hiçHerşey göz kararı
Yok canım ne zahmeti.Kontrol et arkada olanlar çabuk pişebilir pişenleri alırsın.Tamam canım sana zahmet oldu
İyi geceler simsims.Görüşürüz.hadi kızlar iyi geceler,yarın görüşürüz
Bizim gözümüz ölçü.Acemi ahçılar ölçüyle yapar.Böyle tarif mi olur hani ölçüsü nerde
Anlat seninki nasıl?Aklından çıkaramıyorsun beni
Niye ki, ben sütlaç yapmayı biliyorum zaten
Babamın evinde böylemiydim, el üstünde tutulurdum, yemek bulaşık derdim yoktuBizim gözümüz ölçü.Acemi ahçılar ölçüyle yapar.
Zamanla oluşuyor canım:)) Benim elimin gözümün ayarı yok ki hiç
Benim ki fırında değil, ben tenceredekini seviyorum :))Anlat seninki nasıl?
Tamam canım çok sağolYok canım ne zahmeti.Kontrol et arkada olanlar çabuk pişebilir pişenleri alırsın.
Bana tatlı olsun çamurdan olsun.Tatlı hastasıyım hiç ayırt etmem.Sütlaç da favorim.Fırın sütlaç olursa tadından yenmez.