- 16 Ağustos 2010
- 293.024
- 602.885
- 43
Benim aklımı çelmeyinyok yok sen de gel aramıza
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim aklımı çelmeyinyok yok sen de gel aramıza
bravoBenim pek ölçüm yoktur
El ve göz ayarı ile yaparım
yarışmacı tarafından yogun istege dayanamayan nevreste yarışmaya katılmaya karar verirBenim aklımı çelmeyin
Bazen tarif isteyeen olunca öyle kalıyorum
Hep öyle oluyor zatenyarışmacı tarafından yogun istege dayanamayan nevreste yarışmaya katılmaya karar verir
tarifi vermek istemiyor sanan vardırBazen tarif isteyeen olunca öyle kalıyorum
eee neyle katılıyorsun şimdi?Hep öyle oluyor zaten
Bir yaptığım bazen bir yaptığımı tutmaztarifi vermek istemiyor sanan vardır
Dereotlu yoğurt diye konuştuk birkaç saat önceeee neyle katılıyorsun şimdi?
tuzu veya şekeri tutuyorsa mesela yoktur yaaBir yaptığım bazen bir yaptığımı tutmaz
hmmmm .. ara sıcak peki?Dereotlu yoğurt diye konuştuk birkaç saat önce
Orasında sorun yoktuzu veya şekeri tutuyorsa mesela yoktur yaa
Ara sıcağımız kalmadıDereotlu yoğurt olmaz mıhmmmm .. ara sıcak peki?
Bakalım kader kısmet.değişik tarif bekliyoruz o zaman
Normal sütlaçtan farkı yok ki.Sadece fırına atıp üstünü kızartıyorsun.Yaklaşık bir çay bardağı pirinci haşlıyorum.Üzerine sütü ekliyorum.Bir litreden fazla olur.Şekeri ekliyorum.Sulandırılmış nişasta ekliyorum bir veya iki kaşık.Koyu olursa süt ekliyorum.Sonra yumurta sarısını sütle sulandırıp içine yavaş yavaş katıyorum.Bir paket vanilya ekliyorum.Sonra kablara koyup içine kabların yarısına gelecek kadar su koyduğum tepsiye dizip pişiriyorum.Kolay yolu da fırının ızgarasını açıp su koymadan pişirmek.Cok çabuk pişiyor böyle.Ama aslı öbür türlü.Canım hep yapmak istemişimdir ama benimkiler herşeyi yemiyor çekindim yapmaya Bayağıdır düşünüyorum ama nasip olmadıBen de hep öyle yaparımSen içeriği az çok tarif edersen yaparım
Bana aşık mı oluyorsun nePinko`ya inat.
Evettttt.gerçekten ölçüsüz mü yapıyorsunuz????
o zaman çok çeşitli yemekler yapıyorsun desene bir yaptıgın ötekisine benzemiyorsa ne güzel işteee.. kimse sıkılmaz aynı yemek mi diyeOrasında sorun yok
Çok teşekkür ederim canımBakalım kader kısmet.
Normal sütlaçtan farkı yok ki.Sadece fırına atıp üstünü kızartıyorsun.Yaklaşık bir çay bardağı pirinci haşlıyorum.Üzerine sütü ekliyorum.Bir litreden fazla olur.Şekeri ekliyorum.Sulandırılmış nişasta ekliyorum bir veya iki kaşık.Koyu olursa süt ekliyorum.Sonra yumurta sarısını sütle sulandırıp icine yavaş yavaş katıyorum.Bir paket vanilya ekliyorum.Sonra kablara koyup içine kabların yarısına gelecek kadar su koyduğum tepsiye dizip pişiriyorum.Kolay yolu da fırının ızgarasını açıp su koymadan pişirmek.Cok çabuk pişiyor böyle.Ama aslı öbür türlü.
olur olur harika olur..Ara sıcağımız kalmadıDereotlu yoğurt olmaz mı
Evet canım bir yaptığımı en yakın 1 ay sonra yapıyorumo zaman çok çeşitli yemekler yapıyorsun desene bir yaptıgın ötekisine benzemiyorsa ne güzel işteee.. kimse sıkılmaz aynı yemek mi diye