- 6 Şubat 2013
- 18.040
- 40.754
Sen bilin teklif var israr yokYok artık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen bilin teklif var israr yokYok artık
Aman ne güzelBen de su içsem yarıyorCok sukur kilo almayan alincada hemen veren bi metobolizmaya sahibim gecenin bi yarisi kisir yapip yeyip yatmisligim var malarna mevzularina hic girmiyorum
Hepimize alacaksan kabul ediyorumSen bilin teklif var israr yok
Burda varda fistikli baklava istiyorsun, findikli baska bi tatli getiriyorlarBu saatte nöbetçi pastane mi arayalım
Adra'cım bu terliği hakediyor
Cimcime bize isteyecek Sabah gelir miBurda varda fistikli baklava istiyorsun, findikli baska bi tatli getiriyorlar
Aman ne güzelBen de su içsem yarıyor
InsallahCimcime bize isteyecek Sabah gelir mi
Güldür güldür show`da böyle bir skeç vardı.Adam hocam su içsem yarıyor dedi.Hoca da oğlum suyun kalorisi mi var o karnında görünen de balkon dimi diyordu.Aman ne güzelBen de su içsem yarıyor
Bizim hep sudanBu Teknige herkez yalanlio ama su icsem yario diee bi mevzu yok diyolar
Hopp bizim konu diyete dondu :))
Kizlar ben kacar oglan uyandi bi iyutum onu uyumazsam gelirim:)))
Güldür güldür show`da böyle bir skeç vardı.Adam hocam su içsem yarıyor dedi.Hoca da oğlum suyun kalorisi mi var o karnında görünen de balkon dimi diyordu.
Güldür güldür show`da böyle bir skeç vardı.Adam hocam su içsem yarıyor dedi.Hoca da oğlum suyun kalorisi mi var o karnında görünen de balkon dimi diyordu.
HoşgeldinBiz hep burdaydık öyle olunca aktı gittibir gittim geldim sayfalar ucmuss
Benim çenem açıldı bugün.bir gittim geldim sayfalar ucmuss
Sen işe mi başladın?bir gittim geldim sayfalar ucmuss
Hepimize alacaksan kabul ediyorum
Bizim çene hep düşük bir araya gelemiyoruzBenim çenem açıldı bugün.
Beni görünce mutlu oldun tabi, çenene vurduBenim çenem açıldı bugün.