Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
peki senin en sevdigin tatlı ne?şuan hangi tatlı olsa yerdin acıktırayım seni...Biraz da yemek konuşalım.Hürrem cezerye ve sütlaça hiç dayanamıyormuş.
Evet canım.Gaddar babası aldırtacakmış.Allahtaann.. ne düşündüm,bu güzellik şuan annesi sayesinde hayatta
Ben ikisinide beğeniyorumDimi canım. Annesine benziyor Allah`tan.
Çok politik oldu Nevoş.Baktın kavga çıkacak.
İnşaallah canım her zaman bekliyoruzevet haklısın bundan sonra daha sık katılırım,yarışmadan sonra da katılırım bu topige..
İlla hürem konuşalım diyorsunBiraz da yemek konuşalım.Hürrem cezerye ve sütlaça hiç dayanamıyormuş.
Bana tatlı olsun çamurdan olsun.Tatlı hastasıyım hiç ayırt etmem.Sütlaç da favorim.Fırın sütlaç olursa tadından yenmez.peki senin en sevdigin tatlı ne?şuan hangi tatlı olsa yerdin acıktırayım seni...
Pinko`ya inat.İlla hürem konuşalım diyorsun
Fırın sütlaç hiç yapmadım denemek istiyorum senden tarif alayım birgün denemiş olması çok iyi olurBana tatlı olsun çamurdan olsun.Tatlı hastasıyım hiç ayırt etmem.Sütlaç da favorim.Fırın sütlaç olursa tadından yenmez.
o zaman gelecek yarışma sütlü tatlılar olursa "fırın sütlaç" sendeeeennnBana tatlı olsun çamurdan olsun.Tatlı hastasıyım hiç ayırt etmem.Sütlaç da favorim.Fırın sütlaç olursa tadından yenmez.
Pinko'yu kızdırmayalımPinko`ya inat.
Sütlü Tatlılar çok istendi ama mezeler öne geçti bakalım bundan sonra ne olacako zaman gelecek yarışma sütlü tatlılar olursa "fırın sütlaç" sendeeeennn
Aaaa şaşırdım.Ben ölçüyle pek yapmıyorum ama.Üç aşağı beş yukarı anlatırım.Fırın sütlaç hiç yapmadım denemek istiyorum senden tarif alayım birgün denemiş olması çok iyi olur
Ben değişik tarifleri yapmayı seviyorum ama kısmet diyeyim.o zaman gelecek yarışma sütlü tatlılar olursa "fırın sütlaç" sendeeeennn
Kayboldu yine.İki kocasına görünür gelir simdi.Pinko'yu kızdırmayalım
evet bakalım :)) sen de katılsana nevreste?Sütlü Tatlılar çok istendi ama mezeler öne geçti bakalım bundan sonra ne olacak
değişik tarif bekliyoruz o zamanAaaa şaşırdım.Ben ölçüyle pek yapmıyorum ama.Üç aşağı beş yukarı anlatırım.
Ben değişik tarifleri yapmayı seviyorum ama kısmet diyeyim.
Canım hep yapmak istemişimdir ama benimkiler herşeyi yemiyor çekindim yapmaya Bayağıdır düşünüyorum ama nasip olmadıBen de hep öyle yaparımSen içeriği az çok tarif edersen yaparımAaaa şaşırdım.Ben ölçüyle pek yapmıyorum ama.Üç aşağı beş yukarı anlatırım.
Ben değişik tarifleri yapmayı seviyorum ama kısmet diyeyim.
Kayboldu yine.İki kocasına görünür gelir simdi.
Canım tarifler çoğaldı ve hepsi çok güzel ben bu kategoride seyirci olmayı istiyorum umarım becerebilirimevet bakalım :)) sen de katılsana nevreste?
Aaaa şaşırdım.Ben ölçüyle pek yapmıyorum ama.Üç aşağı beş yukarı anlatırım.
gerçekten ölçüsüz mü yapıyorsunuz????Canım hep yapmak istemişimdir ama benimkiler herşeyi yemiyor çekindim yapmaya Bayağıdır düşünüyorum ama nasip olmadıBen de hep öyle yaparımSen içeriği az çok tarif edersen yaparım
yok yok sen de gel aramızaCanım tarifler çoğaldı ve hepsi çok güzel ben bu kategoride seyirci olmayı istiyorum umarım becerebilirim
Benim pek ölçüm yokturgerçekten ölçüsüz mü yapıyorsunuz????