- 16 Ağustos 2010
- 293.024
- 602.886
- 43
Yapmaya gonlun yok Marga'yi bahane ediyorsunçakalllll nevoşşşşşşş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yapmaya gonlun yok Marga'yi bahane ediyorsunçakalllll nevoşşşşşşş
ben hamur işi falan yapamam kolay bişey olursa söz mezeler olur meselaTamam anlaştık ikimiz aynı yarışmaya katılcaz söz mü söz deeeeeeeeeee
vınnnnn vınnnnnn nevoşşşşş ama araba gitmiyyyyyy gazlı degil cunkuYapmaya gonlun yok Marga'yi bahane ediyorsun
Yumurta tarifleri kategorisi yapsak tolin sonuncu olurTamam anlaştık ikimiz aynı yarışmaya katılcaz söz mü söz deeeeeeeeeee
Ben meze yapamamben hamur işi falan yapamam kolay bişey olursa söz mezeler olur mesela
niyekı yumurtaları nasıl kırdıgımın videosunu cekıp koyarsam banko 1. yımYumurta tarifleri kategorisi yapsak tolin sonuncu olur
Mezeler miDogru adrestesinizben hamur işi falan yapamam kolay bişey olursa söz mezeler olur mesela
Araba ne ile calisiyorvınnnnn vınnnnnn nevoşşşşş ama araba gitmiyyyyyy gazlı degil cunku
acabılecenmı hamuru ha atıp tutyonBen meze yapamam
Hamur işleri olcak bana..
Mezeler benim midemi bozuyo hahaha
dur tamam bakıyım güzel bi tarıf bulursam katılıyım ama soz vermıyorumMezeler miDogru adrestesiniz
Araba ne ile calisiyor
Ara sicakta olurBen meze yapamam
Hamur işleri olcak bana..
Mezeler benim midemi bozuyo hahaha
niyekı yumurtaları nasıl kırdıgımın videosunu cekıp koyarsam banko 1. yım
Tolin senin araba gazla calismiyormus haklisindur tamam bakıyım güzel bi tarıf bulursam katılıyım ama soz vermıyorum
Evet onu yapabilirimmmAra sicakta olur
Borekler yapabilirsin
cok hainsin biliyosun dimiTolin senin araba gazla calismiyormus haklisin
Tamam ben sabirla bekliyorum
Evet onu yapabilirimmm
Biliyorum tabi bilmez miyimcok hainsin biliyosun dimi
tarz yarısmasına katılcaktım ama o ara evde mısafırle vardı katılamadımBiliyorum tabi bilmez miyim
Tarz yarismasina katilmak icun soz vermistin sozunu tutuyor musun bakalim
Evet biliyorum o kategori bitti yenisi basladitarz yarısmasına katılcaktım ama o ara evde mısafırle vardı katılamadım
bıraksana kolumu hain gadınEvet biliyorum o kategori bitti yenisi basladi
Elini verdin birazdan kilunu kapriracaksin
Tuttum birakmam vallahibıraksana kolumu hain gadın