Bu cok fena olmusOf of.. Bende geçen gün makinamın parçasını attım yanlışlıkla evi süpüremiyorum, servisi aradım, parça yokmuş
1 2 ay sürebilirmiş, süre uzayada bilirmiş
Supurge olmazsa hicbir is yapilmiyor
Umarim cabuk gelir.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu cok fena olmusOf of.. Bende geçen gün makinamın parçasını attım yanlışlıkla evi süpüremiyorum, servisi aradım, parça yokmuş
1 2 ay sürebilirmiş, süre uzayada bilirmiş
Benimki de eski usul temizle diyo :)) ot süpürgesini nerden bulayım benBu cok fena olmus
Supurge olmazsa hicbir is yapilmiyor
Umarim cabuk gelir.
O zaman cok toz olurBenimki de eski usul temizle diyo :)) ot süpürgesini nerden bulayım ben
Merhaba canım çok teşekkür ederimIyı geceler hanımlar
Tarıfler baya cogalmıs masallah cok guzeller hepsıdehepımıze basarılar
Nevos evıne hosgeldın cnm.. tatıle gıderken topla gelınce topla ıs bıtmıyor kolay gelsın
Bıtmeeezzz kendımden bılıyorum bende ıkı cocuk bıde sende uc hıc bıtmezMerhaba canım çok teşekkür ederim
Topla topla bitmiyor..
Allah bağışlasın canımBirde eşlerimiz varİşimiz hiç bitmiyorBıtmeeezzz kendımden bılıyorum bende ıkı cocuk bıde sende uc hıc bıtmez
Amın cnm cumlemızınkını ıns..Allah bağışlasın canımBirde eşlerimiz varİşimiz hiç bitmiyor
Sen olmayinca ilerlemiyor..bu topık acılalı kac gun oldu sayfa sayısına bak
ille gelip mikserlikmi yapayım yanı
benıde kovalaSen olmayinca ilerlemiyor..
Tatil bitiyor toplanmazlarsa metdane ile kovalayacagim
Bize meze yaparsan kovalarimbenıde kovala
Hayırlı geceler hamarat hanımlar ve nevommm
İyi sayılırım ablam öyle bakınıyorum buralara.. =)Hayirli geceler MargaNehaber
ben ne anlarım mezeden yeaaa anca yerimBize meze yaparsan kovalarim
Sen yanık kurabiye yap anca..ben ne anlarım mezeden yeaaa anca yerim
Neden iyi degilde sayilirim diyorsun hayirdirİyi sayılırım ablam öyle bakınıyorum buralara.. =)
sen nasılsın döndün mü eve
bizden bi b.k olmazSen yanık kurabiye yap anca..
ben bile senden daha iyi kurabiye yaptım hıh tek rakibim sensin çünkü ikimizde anlamıyoruz yemekten
Sen yemek icin gel o zamanben ne anlarım mezeden yeaaa anca yerim