- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
Sebeplerim olduğu için sayılır diyorum =)Neden iyi degilde sayilirim diyorsun hayirdir
Dondum canimmalum yarin okul aciliyor
Hadi iyisin kafan rahatlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sebeplerim olduğu için sayılır diyorum =)Neden iyi degilde sayilirim diyorsun hayirdir
Dondum canimmalum yarin okul aciliyor
e yapta çagır o zamanSen yemek icin gel o zaman
Marga sen tolin'e gore gurme sayilirsinTolin yumurta bile kiramazSenin kurabiyeler sahane olmustu,birde mercimekli koftenSen yanık kurabiye yap anca..
ben bile senden daha iyi kurabiye yaptım hıh tek rakibim sensin çünkü ikimizde anlamıyoruz yemekten
İlk defa doğru söylüyorsun ahahabizden bi b.k olmaz
Her tarifi senden alıyorum valla ,herkeste soruyor nerden aldın tarifi diyorum..Marga sen tolin'e gore gurme sayilirsinTolin yumurta bile kiramazSenin kurabiyeler sahane olmustu,birde mercimekli koften
Nerde benim maraton basliyorTatil iyi gidiyorduSebeplerim olduğu için sayılır diyorum =)
Hadi iyisin kafan rahatlar
hade ordanMarga sen tolin'e gore gurme sayilirsinTolin yumurta bile kiramazSenin kurabiyeler sahane olmustu,birde mercimekli koften
evde kalcaz kesınİlk defa doğru söylüyorsun ahaha
Afiyet olsun canim,o senin becerinyaptiklarini sevgi ile yapiyorsunHer tarifi senden alıyorum valla ,herkeste soruyor nerden aldın tarifi diyorum..
Bizim sülale seni tanıyor abla..
Bir yemek yapınca nevo diyorum anlıyorlar hahaha
Ben gorduklerime inanirimAksini soyluyorsan ispatlahade ordan
evde kalcaz kesın
gazla değil benzinle calısıyorum nevosssssss yemem ben bu numaralarııııBen gorduklerime inanirimAksini soyluyorsan ispatla
Bu kategoride bana ihtiyac yoke yapta çagır o zaman
Beceremiyorum demiyorsungazla değil benzinle calısıyorum nevosssssss yemem ben bu numaralarıııı
marga yapsında gorelım o zaman benden guzelmı yapıyoBu kategoride bana ihtiyac yok
Beceremiyorum demiyorsun
Marga senden guzel yemek yapar
Sağolasın ablam =)Afiyet olsun canim,o senin becerinyaptiklarini sevgi ile yapiyorsun
Once sen yaparsan Marga da yapacakmismarga yapsında gorelım o zaman benden guzelmı yapıyo
marga yapsında gorelım o zaman benden guzelmı yapıyo
marga yapsın soz bende yapcamOnce sen yaparsan Marga da yapacakmis
hade ordan sen ne anlarsın hamur acmaktanMezelerle işim yok ha ama olurda hamur işleriyle ilgili bi kategori olur o zaman düşünebilirim işte
O zaman Marga'yi ikna etmem gerekiyormarga yapsın soz bende yapcam
hade ordan sen ne anlarsın hamur acmaktan
çakalllll nevoşşşşşşşO zaman Marga'yi etmem gerekiyor
Tamam anlaştık ikimiz aynı yarışmaya katılcaz söz mü söz deeeeeeeeeeemarga yapsın soz bende yapcam
hade ordan sen ne anlarsın hamur acmaktan
Marga tolin sen katilirsan yarismaya katilacakmisMezelerle işim yok ha ama olurda hamur işleriyle ilgili bi kategori olur o zaman düşünebilirim işte