- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.025
- 798
- 36
Aaaa inanmiyoruuummmmMayonezli makarna hüpletmiş birileri eritmek için spor yapsınYoksa sana demedim
İyiyim hemşom sağolBugün yürüyüş yaptım kendimi çok iyi hissediyorum
Öyle vallahi kimse bilmiyorum totoso kocaman olacakAaaa inanmiyoruuummmmhem meyonez hem makarnaaaaa totosu kocaman olcek kocaamaaannnn bende tüm gün yattım,her yerim tutuldu yatmaktan
HahahahÖyle vallahi kimse bilmiyorum totoso kocaman olacak
Sen dün yazdığımı gördün mü
Marga bu hafta bildirim yapmayalım moralimiz bozulur dedi.Bende harbi benden çok zayıflamışsa bozulur, gaza gelirim dedimHarbi gaza gelmem lazım hiç yardımcı olmuyorsun
Olmadı hemşom seninde gaza gelmen lazım sonra sonuncu olursun çok ayıpHahahahyok görmemiştim. Margayi tebrik ediyorum çok doğru demiş beni baz alacaksan hiç alma nevos senin gazını kaçırırım
He yaa tolinin diline düşeceğime b.klu dereye düşmeyi tercih ederimOlmadı hemşom seninde gaza gelmen lazım sonra sonuncu olursun çok ayıpSonra tolin'in diline düşeriz
He yaa tolinin diline düşeceğime b.klu dereye düşmeyi tercih ederimdün bana diyo ki " harbi,o aldığın spor aleti salata tabağı değil karıştırma spor yapicaksin onla"
Bak gordun mu simdiden dalga geciyorHe yaa tolinin diline düşeceğime b.klu dereye düşmeyi tercih ederimdün bana diyo ki " harbi,o aldığın spor aleti salata tabağı değil karıştırma spor yapicaksin onla"
Eliptik bisikletim var canim onla çalışıyorum. Bir de dün şunu aldimne aleti kullaniyosun.ben spor konusunda cok tembelimde
Valla yaaaBak gordun mu simdiden dalga geciyorKilo veremezsek yandik
Yok canim o kadar ciddi problem yok ama 3-5 versek fena olmazEliptik bisikletim var canim onla çalışıyorum. Bir de dün şunu aldim
Valla yaaanapsam ki mideme kelepçe mı taktirsam
Ay çok güzel olur yaaaYok canim o kadar ciddi problem yok ama 3-5 versek fena olmaz
Eliptik bisikletim var canim onla çalışıyorum. Bir de dün şunu aldim
Valla yaaanapsam ki mideme kelepçe mı taktirsam
Tabi makarnalari hupletirsen vermezsinAy çok güzel olur yaaaben yarın kilo bildirimi asla yapmam gerekirse millete sataşır kendimi banlatirim yine yapmam soyliim de arkamdan konusmayin sonra
Bende çok useniyorum yaaa,hiç sevmiyorum spor yapmayi ama koca totoyla da gezilmiyo ki el mahkumSpor yapmaya cok useniyorum.bi ara zumba yapiyodum.daha eglenceli geliyodu bana.hem iyi terletiyo ama tabi onuda bitaktim artik.
Zumba en guzeli aslindaSpor yapmaya cok useniyorum.bi ara zumba yapiyodum.daha eglenceli geliyodu bana.hem iyi terletiyo ama tabi onuda bitaktim artik.
Sporsuz erimezBende çok useniyorum yaaa,hiç sevmiyorum spor yapmayi ama koca totoyla da gezilmiyo ki el mahkum
Çok canım çekti nevosum yaa engel olamadim kendimeTabi makarnalari hupletirsen vermezsin
Yok aman banlatmabu hafta boyle olsun
Bende çok useniyorum yaaa,hiç sevmiyorum spor yapmayi ama koca totoyla da gezilmiyo ki el mahkum
Zumba en guzeli aslinda
Biraz idare edecegiz yoksa gitmez o kilolarÇok canım çekti nevosum yaa engel olamadim kendime
İyi kilo verilir yapabilsekEvett eglenceli.hem dans ediyorum hem desarj oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?