- 16 Ağustos 2010
- 293.035
- 602.906
- 43
Aslında su böreğini yapmak ne kadar zordurEmeğine sağlık çokta lezzetlidirDiyetim bitsin ben de yapayımsu böreğini seven kimse yok sanırım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aslında su böreğini yapmak ne kadar zordurEmeğine sağlık çokta lezzetlidirDiyetim bitsin ben de yapayımsu böreğini seven kimse yok sanırım
Yemeklerimizde meşhur ve çok güzeldir.Yemek yarışmasında bir sürü Malatyalı var bu bir işaretkaynanam mersinli,onlar haşlayarak yapıyorlar,inanılmaz güzel oluyor,malatyadan gelenler hep kayısı getirdiği için içli köftesini yemedim
Aslında su böreğini yapmak ne kadar zordurEmeğine sağlık çokta lezzetlidirDiyetim bitsin ben de yapayım
canım hakediyosun, bende çok severim içli köfteyi ama oyumu tamamen duygusal kullandım :)
Biter inşaallahKaç kilo vermek istiyorsunteşekkür ederim :) benim bu gidişle diyetimde bitmeyecek gibi :)
çocukluğumun baş yemeğiydi, annemin çocukluğunda gene baş yemekmiş, kesinlikle bize aitHaşlama ve farklı iç malzemeleriyle bize ait değil mi
Biter inşaallahKaç kilo vermek istiyorsun
Tabi canım her zaman yapılırmış bizim orda içli köfteBirde analı kızlı köfte var o kesinlikle bizim kimse bizim demesinçocukluğumun baş yemeğiydi, annemin çocukluğunda gene baş yemekmiş, kesinlikle bize ait
duygusal olmasi gayet normal tabikiii
biz içli köfteyi haşlar, sonrada üzerine tereyağı dökeriz, ahhh anacım yanımda olsaydı, yapıp yeseydik :)
aa sen mi yaptın içli köfteyi
eline sağlık
nasıl böyle beceriklisin
2 yıldır yemek yapıyorum,hala kötü yapıyorum..internetten tariflerine bakıyorum
antepli misin
3-4 ay daha sıkman gerekecek13 kg kaldı :)
Tabi canım her zaman yapılırmış bizim orda içli köfteBirde analı kızlı köfte var o kesinlikle bizim kimse bizim demesin
Yine KaradenizYemek yarışmasındakiler çoğunlukla ya Karadenizli ya MalatyaOhh evet oylede deniyorum bazen ama kizartmasini daha cok severim
Canim.ben evlenmeden yemegin y sinden anlamazdim ama hem mecburiyetten hemde severek yapiyorum.anneme cekmisim heralde.gerci her annenin yemegi guzeldir mutlaka kastamonuluyum canim
Benzer sayılırYöresel yemeklere çok uygunanalı kızlıyla içli köfte aynı gibi zaten :)
yöresel yemekler olsaydı menüm belliydi, malatya değil ama yozgat iç anadolu :) kısmet tabi :)Benzer sayılırYöresel yemeklere çok uygun
Yöresel yemekler önde gidiyor bakalım sonuç ne olacakyöresel yemekler olsaydı menüm belliydi, malatya değil ama yozgat iç anadolu :) kısmet tabi :)
aa sütlü tatlılar sanıyodum, bakayım bi, daha oyumu o konuda kullanmadım tabi :) sonuna bakıp kullancam :)Yöresel yemekler önde gidiyor bakalım sonuç ne olacak
su böreğini seven kimse yok sanırım
canım sen nerelisin acaba :)
Su boregini de cok severim annem cok guzel yapar.ondan ogrendim iki uctur bende yapiyorum artik