- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.025
- 798
- 36
Benmdene yesem totoda birikiyoah o toto yokmu zaten.gerci benim derdim bel bolgesiyle yanlar firtliyo
Sen azimli hatunsun cayacagini sanmıyorumBiraz idare edecegiz yoksa gitmez o kilolar
Ben ne kadar dayanacagim bakalim
Simdi oyle bakalim ne kadar devam edecegim biri gorup cok zayiflamissin demesin yeterBenmdene yesem totoda birikiyoAzcik memiklerime de gelse ya
Sen azimli hatunsun cayacagini sanmıyorum
Simdi oyle bakalim ne kadar devam edecegim biri gorup cok zayiflamissin demesin yeter
Cevremden etkilenmiyorumdedikleri anda diyeti mı birakican
Cevremden etkilenmiyorumDiyet yapinca bana kiziyorlar
Sadece vah vah cirkin olmussun demesinler
Yuzum cok cokmez benim ama zayifligi seven yoksende yüzün çökecek kadar zayiflama sende nevosum
Yuzum cok cokmez benim ama zayifligi seven yok
Bu yil kizlarin okul yogun Allahtan kimse ile gorusemiyorum
Aynen oyle canimeylülde malatyaya gittim dana gibiydim her gören "ayyy ne güzel olmuşsunnnn" diyodu bizim oralar seviyo şişko kadini
Kendileri de öyle çünküAynen oyle canimBen bu kis soylemistim 3-4 kilo aldim subat tatilinde gittigimde beni bir begendiler anlatamam sakin kilo verme cok guzel olmus diyet yapacagim diyemedim
Buraya gelsen senide bize benzetiriz diyorlarKendileri de öyle çünkübence bizi kiskaniyolar
Cok iyi yapiyorsun canimhanımlar hem yemek yapıyor hem spor :)
ben 3 gündü spor salonuna gidiyorum moral olarak çok iyi hissettiriyor.sizler gibi evde yapamadım hep bir bahanem oluyor ama salonda bahane yok :)
kolay gelsin hepimize 2 daha versem yeter bana ama verince iyice pamuk şeker kıvamına geliyorum mesele o sıkılaşarak vermek şart :)Cok iyi yapiyorsun canimBiz birbirimize destek olup vermeye calisiyoruz
Sagol canim:)kolay gelsin hepimize 2 daha versem yeter bana ama verince iyice pamuk şeker kıvamına geliyorum mesele o sıkılaşarak vermek şart :)
smilin ne kadar güzel hololop çeviriyor :)Sagol canim:)
Haklisin o yuzden spor yapmak sart
Bizde yapabilsek ne guzel olursmilin ne kadar güzel hololop çeviriyor :)
senin smililer sporcu :)Bizde yapabilsek ne guzel olur
Neden gelemiyorsunOfff gelemiom
EvdeNeden gelemiyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?