- 16 Ağustos 2010
- 293.068
- 602.968
- 43
O zaman ben istemiyorumHem de fistikli
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O zaman ben istemiyorumHem de fistikli
Pışmekle filan alakası yok tenhalarda başla koyver gitsin trafikte pişersin.Kısasa kısas diyom nevoşşş lahmacuna karşılık oylar demi
Kızım için dedim şehiriçi ders alması lazım,gerçi bende gitmem lazım iyicene pişeyim biraz.
Tamam fındıklı dur dur.cevizli..olmadimi buldum..taze fasulye kavurması. Tam diyet yemeği.. Hı kandirdimmi..O zaman ben istemiyorum
Pışmekle filan alakası yok tenhalarda başla koyver gitsin trafikte pişersin.
Hangi saatlerde çıkıcan söylede biz ćıkmayalımÖnce araba alınsında pişerim nasılsa trafiğinaltını üstüne getircem
Hangi saatlerde çıkıcan söylede biz ćıkmayalım
Diyetteyim bahane arıyorumTamam fındıklı dur dur.cevizli..olmadimi buldum..taze fasulye kavurması. Tam diyet yemeği.. Hı kandirdimmi..
Onların isteği biter miBitmiyo bu beyfendinin istekleride şimdide meyve isteyyooooooo
Iyı aksamlar bayanlar
Merhaba canım nehaberIyı aksamlar bayanlar
Oy oy uzmuslermı benım secmenımıAma a
Ama..ama çerkezde iyiydi..isterim lahmacunumu
Iyılık cnm sukurMerhaba canım nehaber
Ben de iyiyim canım sağolIyılık cnm sukur
Butun gunum temızlıkle gectı nerdeyse yarın rahatım
Sen nasılsın?
Dıyet nası gıdıyo
Pınkonun topıgı hayırlı olsun ıns ıstedıgınız kıloya ulasırsınız..
Malesef bıtmıyor bıtmeyecekBen de iyiyim canım sağol
Şimdilik iyi gidiyor canım
İnşaallah canım
Ellerine sağlık biz hanımların temizliği hiç bitmiyor
Sizin orda havalar nasıl burda kar bitti yağmur başladıBahar gelmeyecekMalesef bıtmıyor bıtmeyecek
Burda anı anını tutmuyor gunduz gunes vardı sımdı fırtına yagmurSizin orda havalar nasıl burda kar bitti yağmur başladıBahar gelmeyecek
Burasıda aynı canımBurda anı anını tutmuyor gunduz gunes vardı sımdı fırtına yagmur
Soguguda fena
Yazı ozledık hele bahar bı gosterse yuzunu gerısı gelecekte
Kar erımısya hıc yoktan onun sıkıntısı gecmıstır bıraz yoksa araba surmek ıskence