- 16 Ağustos 2010
- 293.071
- 602.982
- 43
Dondurma mıAman hasta olursunLatte ne ki Tadını bilmediğim için hiç de canım çekmedi Benim dondurmam var onu yiyecem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dondurma mıAman hasta olursunLatte ne ki Tadını bilmediğim için hiç de canım çekmedi Benim dondurmam var onu yiyecem
Hoşgeldiniz:)Slmmm buralar baya kızışmış
selammm ne konudaSlmmm buralar baya kızışmış
Hoşgeldin canım nehaberSlmmm buralar baya kızışmış
ben görmedim tühhhKisa süreli bir kıriz yaşadım
Kızım tabletle oynarken avatarıma benim resmimi koymustu tabletin şarjı bitti trlefondan düzenliyene kadar anam ağladı bebi gören varmı gerçi toplu bir resimdi düğünleden kalan bir resmimi koymuş
cok sukur bizde iyyiz yolunda hersey senin fistiklar nasilAbla
Çok şükür, iyi sayılırım:) Sen nasılsın? Bebişle her şey yolunda mı
Niye uçmak mı istiyorsunBiraz daha zayıflarsan taşa bağlamak gerekecek seniBen de mi katılsam, alınmak için şansım olur
bende istiyommmmmDondurma mıAman hasta olursun
Hos buldukkk yemek bolumune gelince karnim gurulduyoooHoşgeldiniz:)
Ben gördüm içlerinde seni seçtim ama net değildiSorun yokKisa süreli bir kıriz yaşadım
Kızım tabletle oynarken avatarıma benim resmimi koymustu tabletin şarjı bitti trlefondan düzenliyene kadar anam ağladı bebi gören varmı gerçi toplu bir resimdi düğünleden kalan bir resmimi koymuş
keşke beni de zayıflıktan taşa bağlasalarNiye uçmak mı istiyorsunBiraz daha zayıflarsan taşa bağlamak gerekecek seni
Ben diyetteyim istemiyorumBiz latte içelim ama şekersizbende istiyommmmm
Oylama baslayinca hareketlenmis
selammm ne konuda
Aynı fikirdeyimkeşke beni de zayıflıktan taşa bağlasalar
Iyilik canim senden naberrHoşgeldin canım nehaber
albümünde var biseylerde çok az pazilllari sen birleştirirsinben görmedim tühhh
Ayy teşekkür ettim canım Nevoş kıskan
Gribi yeni atlattım, zannımca daha uğramaz diye düşünüyorum Dondurma yiyerek şoklama yapıcam bağışıklık kazanıp hasta olmamak içinDondurma mıAman hasta olursun
eve giderken almaz mıyım ben şimdi dondurmeeBen diyetteyim istemiyorumBiz latte içelim ama şekersiz
cok sukur bizde iyyiz yolunda hersey senin fistiklar nasil