- 24 Temmuz 2013
- 4.349
- 4.548
merhaba canımm aynı zamanda denk gelemedik ondan ,görüşemedik.. bu ara evden çok erken çıkıp eve geç geliyorum.. sen nasılsın canım???Nasılsın simsims.Görünmüyorsun.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba canımm aynı zamanda denk gelemedik ondan ,görüşemedik.. bu ara evden çok erken çıkıp eve geç geliyorum.. sen nasılsın canım???Nasılsın simsims.Görünmüyorsun.
Oldu mu tam olsun
Hoşgeldin canım nasılsınmerhaba canımm aynı zamanda denk gelemedik ondan ,görüşemedik.. bu ara evden çok erken çıkıp eve geç geliyorum.. sen nasılsın canım???
Mübarek olsun
Hadi bakalım gazanız mübarek olsun:)
Evet canım denk gelemedik.İşlerin yoğun galiba.Kolay gelsin.Ben de iyiyim çok sağol canım.merhaba canımm aynı zamanda denk gelemedik ondan ,görüşemedik.. bu ara evden çok erken çıkıp eve geç geliyorum.. sen nasılsın canım???
Afiyet olsunBugün markete gittim.Kepek ekmeğimi,etimeklerimi aldım.Sonra susamlı ekmekleri gördüm.Ondan da aldım.Eve gelip kepekliye hiç yüz vermeyip susamlı ekmekten yedim.
Mersi Nevoş. Ablam da elinde bir tepsi ıslak kekle geldi.Bir dilim de ondan yedim.Ama çayıma şeker atmadım bak.Afiyet olsun
Afiyet olsunÇaya şeker atmadıysan sorun yokMersi Nevoş. Ablam da elinde bir tepsi ıslak kekle geldi.Bir dilim de ondan yedim.Ama çayıma şeker atmadım bak.
merhaba canımmm bu ara çok yogun ve yorgunum size bir selam vereyim dedim uyumadan önceee sen nasılsın?Hoşgeldin canım nasılsın
adra ne yaptın yaaa susamlı ekmekler kekler falan gece geceee.. nasıl canım tatlı çekiyor anlatamammm..Allahtan evde birşey yokMersi Nevoş. Ablam da elinde bir tepsi ıslak kekle geldi.Bir dilim de ondan yedim.Ama çayıma şeker atmadım bak.
Atmadım sorun yok o zaman.Afiyet olsunÇaya şeker atmadıysan sorun yok
Ben bugün hiç şekerli birşey yemedim
Kolay gelsin canımİyiyim canım çok şükürmerhaba canımmm bu ara çok yogun ve yorgunum size bir selam vereyim dedim uyumadan önceee sen nasılsın?
adra ne yaptın yaaa susamlı ekmekler kekler falan gece geceee.. nasıl canım tatlı çekiyor anlatamammm..Allahtan evde birşey yok
Rahat olabilirsinSizin evde diyet yapılmazAtmadım sorun yok o zaman.
Sana maşallah diyorum.
Kötü birşey yapmışım dimi.Tatlıya da hiç dayanılmıyor.En güzeli eve almamak.Sen doğrusunu yapıyorsun.adra ne yaptın yaaa susamlı ekmekler kekler falan gece geceee.. nasıl canım tatlı çekiyor anlatamammm..Allahtan evde birşey yok
Bak yaİyiyim canım seni sormalı.Ben daha hazır değilim muhabbete gidiyorum.
Çok rahatım baksana.Evet yapılmıyor.Rahat olabilirsinSizin evde diyet yapılmaz
Umarım böyle gider
Hoşgeldiniz Harbi Hanımselam mezeciler
Alkolikler gibiselam mezeciler