- 10 Ocak 2012
- 1.514
- 1.102
Canım evli misin sen
Evliyim evet.6 sene bitti.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım evli misin sen
iyi olan kazanır canım, :) hayırlısı olsun :)
Insallah.hakeden kazansin :)
Geri geldimGörüşürüz canım
Eşimden yana sıkıntı yok, söz dinliyorSadece onlar mı fıtık ediyor
Amin canım
Evliyim evet.6 sene bitti.
İyi maşaallahGeri geldim
Eşimden yana sıkıntı yok, söz dinliyor
Hoşbuldum Kaçmışsın hepiniz zayıflama topiğineİyi maşaallah
Hoşgeldin
Evet herkes oraya kaçtıBen vakit buldukça yetişmem zor olurHoşbuldum Kaçmışsın hepiniz zayıflama topiğine
Hoşgeldin Adra'cımSelam.
Sen o koşuşturmacada verirsin zaten kiloyu Nevoş Nerene diyet yapıyorsun onu da anlamadım yaEvet herkes oraya kaçtıBen vakit buldukça yetişmem zor olur
Nehaber Adracım Sende mi zayıflıcanSelam.
Hoşbuldum Nevoş. Yok kullanmadım.Aslında karar verdim de hepsini tekrar gözden geçireceğim.Hoşgeldin Adra'cım
Oyunu kullandın mıYoksa sende karar veremiyor musun
İyiyim canım seni sormalı.Ben daha hazır değilim muhabbete gidiyorum.Nehaber Adracım Sende mi zayıflıcan
Yok canım ben bu kış 3-4 kilo aldım onu vermeliyimSen o koşuşturmacada verirsin zaten kiloyu Nevoş Nerene diyet yapıyorsun onu da anlamadım ya
Nehaber Adracım Sende mi zayıflıcan
İyi o zaman ben karar veremiyorumHoşbuldum Nevoş. Yok kullanmadım.Aslında karar verdim de hepsini tekrar gözden geçireceğim.
İyiyim canım, sağol Ben de sohbete gidiyorum:))İyiyim canım seni sormalı.Ben daha hazır değilim muhabbete gidiyorum.
3-4 kilo birşey değil çabuk verirsin canımYok canım ben bu kış 3-4 kilo aldım onu vermeliyim
2-3 kiloda öyle verirsem tığ gibi olurum3-4 kilo birşey değil çabuk verirsin canım
Çita yükseliyor sanki2-3 kiloda öyle verirsem tığ gibi olurum
En güzeli.İyiyim canım, sağol Ben de sohbete gidiyorum:))
Oldu mu tam olsunÇita yükseliyor sanki