- 16 Ağustos 2010
- 293.074
- 602.989
- 43
Harbi'ye takılmayı seviyorumBugün enerji depoladımMeze deyince aklıma o geliyor, engel olamıyorum
Bu akşam formundasın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Harbi'ye takılmayı seviyorumBugün enerji depoladımMeze deyince aklıma o geliyor, engel olamıyorum
Bu akşam formundasın
Bizde seni özledik nerde acaba diye ağlaştıkÇok seviyom ben sizi özlemişim.canımcıklarım.
Yarın bir dilim ye bari.şuan o 1 dilim kek bizde olsaydı yaaaaa neyse kızlar benim çoook uykum var öptüm hepinizi. iyi geceler
Fark ettim 2 olduHarbi'ye takılmayı seviyorumBugün enerji depoladım
hihhhDikkatli ol patlayacaksın
KiskanncccHarbi'ye takılmayı seviyorumBugün enerji depoladım
Kıyyamaaaaaam.lelele leee leeeBizde seni özledik nerde acaba diye ağlaştık
Sen benim eteği ne zaman dikiyorsun onu söylehihhh
Kiskannccc
İyilik sağlık canım.Naber adraa
iyi ki bi dilimcik pasta yidik yarın sabah basliycam ben diyete bu gece her şey serbest bana
Ruyanda görürsün sen o eteği senin inadina kendime 5 rengini dikicemSen benim eteği ne zaman dikiyorsun onu söyle
Bir daha bizi öksüz ,sensiz bırakmaKıyyamaaaaaam.lelele leee leee
Aaa bugün pazartesiydi dimi artik haftaya başlarım ben geçti bu haftaİyilik sağlık canım.
O yarınlar hiç bitmez.
Hiç yakışmazBen zaten çok zayıflayacağım o etek bana yakışmazBasenlilerin giymesi daha iyi olurRuyanda görürsün sen o eteği senin inadina kendime 5 rengini dikicem
Bendensin çak.Aaa bugün pazartesiydi dimi artik haftaya başlarım ben geçti bu hafta
İyilik sağlık canım.
O yarınlar hiç bitmez.
1 haftanız vardı, hazırlansaydınız. 40 defa söyledimAaa bugün pazartesiydi dimi artik haftaya başlarım ben geçti bu hafta
Kıskançlığın bu kadarina pesssss senin benm totomla.derdin ne acaba nevos hanim gayet cenıfır löpet formunda hatunumHiç yakışmazBen zaten çok zayıflayacağım o etek bana yakışmazBasenlilerin giymesi daha iyi olur
Canım tarz yarışmasında 2. olan yarışmacının eteğinden bahsediyoruzBende göreydim şu eteği bi.
AdraaammmBendensin çak.
Iyı geceler tatlimBen uyuyorum millet. Iyi geceler
Uslu durun, gözüm üstünüzde