- 10 Ocak 2012
- 1.514
- 1.102
maşallah canım çok iyi gidiyorsun :)
Simdilik iyi evet ama daha cok zaman var.hic belli olmaz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
maşallah canım çok iyi gidiyorsun :)
Kısa zamanda 3 tarifYok canım birşey yapmadım saat 10:30 konuştuk arkadaşımla 12 de geldi
Fellah (sarmısaklı köfte)
Peynirli börek ve tatlı vardı
Ancak o kadarEv toplu olunca mutfağa koştumKısa zamanda 3 tarif
Her zaman bekleriz o zamanBakalım sonuç ne olacak
Kimbilir neler döktürmüşşündür sen yine
Nabız yokluyorum:) Bazen hoşlanmayanlarda olabilir diye:)
İlk katılımınsa heyecan daha fazladır tabi
Devamını bekliyoruzben takilmam oyle seylere
evet ilk ama devami da gelebilir insallah.
Benim evde o saatte kendini kaybetsen bulamazsın, o kadar dağınıkAncak o kadarEv toplu olunca mutfağa koştum
Büyük ihtimal devamı gelir, yarışmaya bir katılan kendini alamıyor:))ben takilmam oyle seylere
evet ilk ama devami da gelebilir insallah.
Ben gece toplayıp yatıyorumKızlarda sabah odalarını toplayıp çıkıyorlarBir yatak odası dağınıkBenim evde o saatte kendini kaybetsen bulamazsın, o kadar dağınık
Büyük ihtimal devamı gelir, yarışmaya bir katılan kendini alamıyor:))
Benimkiler de yataklarını topluyor da sabah küçük cadı kalkınca tekrar yorganları aşağı indiriyor, oyuncaklar desen bütün yatakların üstünde yayılmış Ömrümü yedi bu kız benimBen gece toplayıp yatıyorumKızlarda sabah odalarını toplayıp çıkıyorlarBir yatak odası dağınık
Tabi bazen benimde dağınık oluyor Bugün iyi güne denk geldi
Benim oğlum uyandığında bizim evde öyleBen gece 1 saat onun döküntülerini topluyorumBenimkiler de yataklarını topluyor da sabah küçük cadı kalkınca tekrar yorganları aşağı indiriyor, oyuncaklar desen bütün yatakların üstünde yayılmış Ömrümü yedi bu kız benim
Canım evli misin senInsallah.neden olmasin
Oo kacak gelmis hosgeldinİyi akşamlar
Boyun fıtığım var bu cadı yüzünden bel fıtığı da olucam, 3 tanesine bedelBenim oğlum uyandığında bizim evde öyleBen gece 1 saat onun döküntülerini topluyorum
Sağlık olsun canım ne yapalım
Firar uzun sürmedi:) HoşbuldumOo kacak gelmis hosgeldin
Simdilik iyi evet ama daha cok zaman var.hic belli olmaz
Benimde var galiba doktora gideceğimBoyun fıtığım var bu cadı yüzünden bel fıtığı da olucam, 3 tanesine bedel
Kızamıyorumda üste çıkıyor laflarıyla
Hep bu çocuklar fıtık ediyor biziBenimde var galiba doktora gideceğim
Küçükler hep öyle galiba
Görüşürüz canımBen şimdilik gittim
Sadece onlar mı fıtık ediyorHep bu çocuklar fıtık ediyor bizi
Etsinler razıyım, yeterki onlar iyi olsun